praegune kellaaeg 23.06.2025 15:28:43
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
karlutikas
HV kasutaja

|
22.07.2011 00:33:30
Videokaardi kohta infot |
|
|
Tere!
Sooviks oma läpaka videokaardi kohta veidi infot. Netist uurisin aga korraliku vastust ei saanud. Videokaardiks peaks olema Intel GMA 5700MHD. Käisin sellisel lehel nagu http://www.systemrequirementslab.com/CYRI/ ja võtsin seal ette mängu nimega call of duty black ops. Seal ütles test mulle et videokaart liiga nõrk, aga allpool näitas et video RAM-i on 1.3GB ja muu kõik on ka täidetud. Selle tõttu jäigi segaseks, et kas selle videokaardiga saab uuemad mänge mängida või pole see siiski nii hea. Kas video rami on sellel ikka 1.3GB? Otsisin küll igalt poolt, aga ei leidnud kuskilt normaalset vastust.
Ette tänades
karlutikas
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
korsten
HV veteran
|
22.07.2011 00:46:31
|
|
|
tsitaat: |
Intel GMA 5700MHD
|
See on integreeritud kaart. Iseseisvat mälu tal pole, kasutab süsteemimälu. Mängimiseks mõeldud pole ja selleks otstarbeks on see kaart paras saast.
_________________ Ma ei kuuluta jumalikku tõde vaid avaldan oma isiklikku subjektiivset arvamust.
God Hates Us All |
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
karlutikas
HV kasutaja

|
22.07.2011 11:34:16
|
|
|
Ok siis ma ei hakka üritamagi.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|