16.07.2011 16:44:48
AMD Athlon XP 2500+ 1.83GHz O.C.
Oleks siis natuke abi vaja üleklokkimisega. Olen teinud seda varem ja oskan,
kuid ei leidnud googlest kui palju võib/võiks klokkida AMD Athlon XP 2500+ 1.83GHz.
Loodan et saab isegi 2.2GHz kätte kuid sellest pole juttu olnud ja tean vaid seda et mu prose on hea üleklokkida (eHow)
EDIT: Tehtud aga masin hangus ära. Küsisin vanalt tuttavalt ja ta soovitas üht teist konfi ,proovin ära!
EDIT2:Aaaa....nüüd isegi masin ei käivitunud ??? Keegi on NF7-S emaplaadil oc-nd ?? Vajaks abi
rex kirjutas:
Minu oma käis kunagi @XP 3200+, st 400 FSB ja 2.2 GHz mitu aastat ühegi probleemita default pingel. Emaplaatideks Abit NF7-S ja AN7.
Rex ,sa oled ocnd , kas sa pilti saaks näitada milline konf sul oli/on?????
Tänud _________________ BreakingLS | SAMP RolePlay | http://breakingls.eu/foorum/ | Nimi: Dan_Fox
Rex ,sa oled ocnd , kas sa pilti saaks näitada milline konf sul oli/on?????
Tänud
Ma küll katsetasin piire ka ja mingi hetk toimis kõrgemal voldil 2.5GHz kandis ka, aga lõpuks igapäevaseks jätsin ikkagi default pingel 400 peale. Mingeid pilte paraku pole, sellest konfist on juba mitu aastat möödas.
Radikas oli mul muidugi suur vaskkolakas ja sellel 120mm vent, mis käis siiski suht vaikselt madalal pöördel.
Nooo jah ,eks nagu mu staatusgi näitab olen teie kõrval könn
See et ma endale arvuti ise ehitasin on lebo aga kui midagi tõsisemat siis kohe jama...
igatahes proovin edasi ja loodan õnnele
Keegi peale rexi veel oma cpud on ocnd Phoenix 6.00 PG BIOSis ???
Ja tahaks siis pilti kui on võimalik. Igatahes tänud kõigile kes yritasid mind aitada. _________________ BreakingLS | SAMP RolePlay | http://breakingls.eu/foorum/ | Nimi: Dan_Fox
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.