Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
heikki
HV kasutaja
|
22.11.2009 16:01:49
Arvuti läheb tööle aga pilt ei tule ette |
|
|
Probleem siis arvuti läheb tööle aga pilti ei tule ette kui käima lülitan siis läheb arvuti tööle alguses teeb ühe piiksu mingi 2s ja siis läheb arvuti käima aga monitorile ei tule pilti ette. Sai proovitud ka teist monitori ja videokaarti ka aga ei midagi üks korrd oli ka nii siis arvuti seisis mingi 2 päeva ja siis hakkas jälle tööle ja käis mingi nädala nüüd siis jälle aga nüüd ei võta enam pilti ette milles võib probleem olla äkki saaate aidata loodan et saite mu jutust ja murest aru
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
22.11.2009 16:26:04
|
|
|
Jaga ikka rahvale ka "riikliku julgeoleku salastatud infot" , et kas tegemist on läppari või lauaarvutiga.
Seda siis seetõttu, et analoogset viga saab esineda nii sülekal kui ka lauakal.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
heikki
HV kasutaja
|
22.11.2009 16:26:39
|
|
|
tahanteada kirjutas: |
Jaga ikka rahvale ka "riikliku julgeoleku infot" , et kas tegemist on läppari või lauaarvutiga.
Seda siis seetõttu, et analoogset viga saab esineda nii sülekal kui ka lauakal.  |
Sorry minu süü tõesti unustasin lisada et see lauaarvuti
|
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
22.11.2009 16:41:11
|
|
|
Katseta parem mõne, teise, täiesti korras toiteplokiga, et mis siis juhtub - et kas masin jookseb korralikult käima.
Olen kohanud üsna palju juhtumeid, kus käimaminek jääb justnimelt kas kehva või poolpiduse toite taha kinni.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
heikki
HV kasutaja
|
22.11.2009 16:44:52
|
|
|
tahanteada kirjutas: |
Katseta parem mõne, teise, täiesti korras toiteplokiga, et mis siis juhtub - et kas masin jookseb korralikult käima.
Olen kohanud üsna palju juhtumeid, kus käimaminek jääb justnimelt kas kehva või poolpiduse toite taha kinni. |
et sa siis arvad et toiteplokis viga ok siis otsin kuskilt toiteplokki millega katsetada
|
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
23.11.2009 23:09:56
|
|
|
Seekord lõhnab tõesti vigase toiteka järele. Aga enne korras toitega katsetamist pole miski 100% kindel. Kasvõi laena tunnikeseks kelleltki korras toide ja proovi.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
arno1995
HV vaatleja
|
17.06.2011 23:32:42
läpakas |
|
|
mul sama probleem, võite mu teemat lugeda, aga samuti aku on läbi, kas viga selles??
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|