praegune kellaaeg 21.06.2025 14:30:15
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
R A T
HV veteran

|
04.07.2011 18:17:56
GPO compare |
|
|
Tere,
Palun aidake tasuta (või vähemalt asjaliku demoga) GPO võrdlemise softi leidmisel.
Nimelt on käsil domeeni migreerimine ja oleks vaja konkreetselt näha erinevusi kahe domeeni group policyte vahel.
Microsofti enda Group Policy Results ei ole just kõikse parem vahend.
Leidsin erinevat tasulist softi aga mitte midagi sellist, mida kohe ostma tormaks...
Oleks kasu ka sellest, kui oma kogemusi antud toimingu kohta jagaksite.
Parimat,
Andre
_________________ Jogani pogani pooh |
|
tagasi üles |
|
 |
jj666
Kreisi kasutaja

|
05.07.2011 08:17:27
|
|
|
http://www.sdmsoftware.com/group_policy_compare - mingi trial on olemas.
Teine variant oleks seaded eksportida nt XMLi ja neid faile siis suvalise tekstifailide võrdlemise tööriistaga vaadata.
Iseasi miks seda teha on vaja - firma poliitikad peaks ikka ju samasugused jääma pärast migreerimist?
|
|
tagasi üles |
|
 |
R A T
HV veteran

|
05.07.2011 14:51:17
|
|
|
Seda programmi ma katsetasin, Demo kahjuks ei võimalda reaalseid GPO-sid võrrelda vaid ainult mingi Demo GPO-ga...
Põhimõtteliselt peaks samaks jääma küll, aga siiski on mitmeid muudatusi sees (parool pikem jmt)
Lisaks veel see, et GPO-d on osaliselt migreeritud aga seda mitte minu poolt ja nüüd istun mina selles tankis
XML on tõesti üks variant, kuid hea meelega kasutaks vähe automaatsemat lahendust...
On kellelgi veel ideid?
|
tagasi üles |
|
 |
Angrist
HV kasutaja
|
08.07.2011 00:32:59
|
|
|
Kas Rsop ei aita ?
|
|
tagasi üles |
|
 |
R A T
HV veteran

|
08.07.2011 17:39:20
|
|
|
rsop on üsna manuaalne teema, seda olen siiani kasutanud...
Tahaks puuduseid punasena, identsuseid rohelisena ja erinevusi kollase värviga nimekirja...
Pole nagu palju tahetud aga ei suuda leida (või otsida liiga kaua)
|
tagasi üles |
|
 |
Angrist
HV kasutaja
|
11.07.2011 01:10:17
|
|
|
R A T kirjutas: |
Seda programmi ma katsetasin, Demo kahjuks ei võimalda reaalseid GPO-sid võrrelda vaid ainult mingi Demo GPO-ga...
Põhimõtteliselt peaks samaks jääma küll, aga siiski on mitmeid muudatusi sees (parool pikem jmt)
Lisaks veel see, et GPO-d on osaliselt migreeritud aga seda mitte minu poolt ja nüüd istun mina selles tankis
XML on tõesti üks variant, kuid hea meelega kasutaks vähe automaatsemat lahendust...
On kellelgi veel ideid? |
Parooli osa on ainuke mis GPO del ülevalt alla alumised ülekirjutab.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|