Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
vortex
HV veteran

|
14.09.2011 11:10:45
|
|
|
Enamik tootjate poolseid videokõne rakendusi peaksid töötama ainult sama tootja seadmete vahel.
Mõistlik oleks ilmselt mõlemasse telefoni paigaldada mingi videokõne rakendus nagu Tango või kasvõi Skype.
Operaatoripõhist videokõne teenust ei kasuta tänapäeval enam keegi.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
nevermind
HV Guru

|
14.09.2011 11:25:38
|
|
|
vortex, vabandust otsekohese vastuse pärast aga 3 väitest kõik 3 on suhteliselt bs...
1. Võttes aluseks fakti, et "Samsung on midagi teinud". See midagi toimetab vabalt kõikide videokõnet valdavate Symbianidega (ise testinud, küll mitte kõigiga aga analoogia on liiga ilmselt kõigi kasuks), ilmselt ka kõikide videokõnet valdavate Windowsi mobiilidega (tugineb veebis leitud väitele).
Jah tootjapõhine side on Samsungi Androididega - selle põhjused siiski mujal. Nimelt teised tootjad ei ole oma esikaameratega föönidele vastavat tarkvara tuge lisanud.
2. Tango kohta ei tea aga Skype imeb Samsungi aku liiga kiirelt tühjaks. St. seda ei ole võimalik normaalselt kasutada.
3. Mõni siiski kasutab. Androidi arenduse foorumis on vastav teema üleval aastast 2009, lisaks veel hulk samal teemal tehtud lisasid. SE vestlusgruppides ka juba vähemalt aasta.
Kummalgi juhul ei ole tegu ainult ühe tüütu kasutaja sooviga.
_________________ AHV ei tea, mis AHV teeb |
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 :: |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
eckh
Kreisi kasutaja
|
14.09.2011 11:42:28
|
|
|
See tootjate Androidi mudimine on selline kahe otsaga asi. Ühest küljest on ju tore, kui tootja suudab telefonile stock Androidist rohkem funktsioone lisada, teisest küljest jälle ootavad kasutajad kiirelt tarkvarauuendusi. Uuenduste kohandamine telefoni jaoks kipub kaua aega võtma, kui tootja lisatud custom funktsioonid on vaja jälle ühilduvaks saada. Ses mõttes ma saan SE-st aru, et nad on nüüd pisut teise tee valinud, X10-ga said nad ju kasutajatelt pidevalt sõimu uuenduste puudumise pärast.
Ega Samsungit saa siin ka suureks eeskujuks tuua, videokõnet toetab ainult nende tippmudel i9100, eelmine tippmudel i9000 vist ka.
LG-l peaks olema isegi rohkem videokõne võimelisi.
HTC-l pole sarnaselt SE-ga ühtegi...
|
|
Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
103 |
|
tagasi üles |
|
 |
vortex
HV veteran

|
14.09.2011 11:59:01
|
|
|
Olen igati nõus et Skype sööb rõvedalt palju akut.
Androidi sisse ehitatud Gtalki põhine videokõne peaks lähiajal saabuma kõigile telefonidele millel on olemas ees kaamera ja Android 2.3.4 või uuem
Aga ka sel juhul töötab see ainult Androidilt Androidile või Androidilt Gtalki arvutirakendusele või vastupidi.
http://thisismynext.com/2011/04/28/android-2-3-4-bundles-google-talk-video-calling-rolling-nexus/
Samas ei ole see siiski ilmselt see mida sulle tarvis...
Kurb tõsiasi on et vaikimisi Androidis puuduvad jätkuvalt mitmed asjad mis Symbianis või Windows Mobiles olemas olid ja tootjad üritavad neid neid puudusi siis oma arendustega parandada.
WP7 puhul on olukors veel hullem, mitte et see mingi lohutus oleks...
|
|
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
ammipoiss
HV vaatleja
|
14.09.2011 12:07:55
|
|
|
Sai ka omale see mob ostetud. Esimene probleem oli sama, mis siin eespoolgi kurdetud sai, ei saa interneti seadeid salvestada. Probleem kadus SIM kaardi vahetusega.
Nüüd seisan silmitsi teise probleemiga, kuidas kontaktid arvutist telefoni saada. Nagu ma aru saan siis otse arvutist telefoni ei ole võimalik ning kontaktid peab sünkroonima läbi google. Kuid siin tekibki probleem. Kui üritan telefonis google accounti lisada, siis annab veateate: cannot establish a reliable data connection to the server.
On kellelgi kogemusi sellise asjaga?
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
14.09.2011 12:08:58
|
|
|
Androidil vist selline kiiks oli, et kontoga sidumiseks vaja wifiga võrgus olla.
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
vortex
HV veteran

|
14.09.2011 13:49:53
|
|
|
Accounts & Sync alt Backround Data lubamine peaks reeglina selle probleemi lahendama.
WiFi võrgus ei ole minul küll erinevate Androididega kunagi olla vaja olnud selleks et Google kontot seadistada.
|
|
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
14.09.2011 13:52:26
|
|
|
vortex kirjutas: |
Accounts & Sync alt Backround Data lubamine peaks reeglina selle probleemi lahendama.
WiFi võrgus ei ole minul küll erinevate Androididega kunagi olla vaja olnud selleks et Google kontot seadistada. |
Ma ka ei mäleta kuidas ma esimese sidumise olen teinud aga SGS2 teemas keegi seda just alles hiljuti seletas ning mõndadel oli abiks olnud.
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
Boot
HV kasutaja

|
14.09.2011 14:21:32
|
|
|
Kindlasti on sellest juba kuskil teistes androidi-teemades räägitud aga ma olen laisk...
Niisiis... kas mingit mõistlikku tasuta ekskangi klienti on androidile? TouchDowni proovisin - väga hea aga töömailidele ligipääsemiseks ma ei kavatse küll oma taskust 14.5€ maksta
Hea oleks, kui saaks nii maili kui kalendriga hakkama. Ma miskipärast sisseehitatud Exchange-synci ei saanud toimima meie serveriga... ilmselt sellepärast, et meil ainult OWA lubatud? TD-ga sellist probleemi igatahes ei esinenud ja sai kenasti kõik serverist kätte...
Ja teine küsimus ka... sisse-ehitatud kalender... kas on võimalik niiviisi notificationit panna, et ta piniseks nii-kaua, kuni ma talle ütlen, et "tõmba-nüüd-uttu-sain-juba-aru"? Üks väike piiks ja värin ei ole nagu piisav
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
ammipoiss
HV vaatleja
|
14.09.2011 14:30:57
|
|
|
vortex kirjutas: |
WiFi võrgus ei ole minul küll erinevate Androididega kunagi olla vaja olnud selleks et Google kontot seadistada. |
Tänud, see lahendas probleemi
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Villem01
HV vaatleja
|
14.09.2011 14:48:13
|
|
|
Kauaoodatud tel. saabus ka minu lauale
Tahtsin uurida kuidas keegi esimesed laadimised teeb uuel telefonil tänapäeval
Kas on vaja nii nagu vanasti teha pikad laadimised a.la 12 tundi?
Mulle isiklikult nagu tundub et sellest pole mingit kasu, kuna ta ei lae ju enam kui on saavutanud oma 100%
Poeski alati müüja ütles et esimesed tuleb pikad teha vanasti... nüüd pole ammu enam seda kuulnud
Esmamulje telefonist väga hea!
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
14.09.2011 14:55:59
|
|
|
Telefon laadib ennast niikaua kuni täis saab nagunii... ülejäänud aja istub lihtsalt juhe sabas niisama
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
nevermind
HV Guru

|
14.09.2011 15:55:25
|
|
|
eckh kirjutas: |
See tootjate Androidi mudimine on selline kahe otsaga asi. Ühest küljest on ju tore, kui tootja suudab telefonile stock Androidist rohkem funktsioone lisada, teisest küljest jälle ootavad kasutajad kiirelt tarkvarauuendusi. Uuenduste kohandamine telefoni jaoks kipub kaua aega võtma, kui tootja lisatud custom funktsioonid on vaja jälle ühilduvaks saada. Ses mõttes ma saan SE-st aru, et nad on nüüd pisut teise tee valinud, X10-ga said nad ju kasutajatelt pidevalt sõimu uuenduste puudumise pärast. |
Vot siit see nali hakkabki, et SE alles välja tulnud mudel
ei sisalda Android 4.0 e. Ice Cream Sandwichi - mis Google andmetel tuleb välja Q 4 2011
ei sisalda viimast Androidi 2.3.5 (kuuldatavasti juba liigub)
see ei sisalda isegi eelviimast Androidi 2.3.4 ( see on mu Samsungil, kes teeb Androidile raua toe mudimist - ehk siis teoorias pikendab arenduseks kuluvat aega)
SE ray sisaldab Android 2.3.3, mis on siis vanem, kui mõnelgi teisel telefonil olev.
Selles mõttes ei saa sellest "teisest teest" aru. Ja uuendused puuduvad siingi...
|
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
nevermind
HV Guru

|
16.09.2011 12:40:18
|
|
|
Selline kummaline nähtus: kui wifi kasutamise järel minna fööniga selle alast välja, siis telefon ei oska mobiilsele andmesidele tagasi lülituda.
Aitab, kui käsitsi seaded üle vaadata/salvestada.
|
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
16.09.2011 13:12:08
|
|
|
nevermind kirjutas: |
Selline kummaline nähtus: kui wifi kasutamise järel minna fööniga selle alast välja, siis telefon ei oska mobiilsele andmesidele tagasi lülituda.
Aitab, kui käsitsi seaded üle vaadata/salvestada. |
Minul on jällegi selline, et kui wifi võrgust välja minna ja teise siseneda ning vahepeal on olnud mobiilne andmeside, siis sinna teise wifi võrku ta enam ei sisene... pean wifi enable-disable tegema ning siis leiab ilusti üles kohe ja ühendub
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
Villem01
HV vaatleja
|
16.09.2011 13:12:51
|
|
|
nevermind kirjutas: |
Aitab, kui käsitsi seaded üle vaadata/salvestada. |
Huvitav... mul nagu istub igal võimalusel netis kui kraane kinni pole keeratud.
Kas sul ka on need alumised puutenupud pimedad?
Ma mõten back ja home ja see kolmas seal.
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
nevermind
HV Guru

|
16.09.2011 18:15:36
|
|
|
Villem01 kirjutas: |
Kas sul ka on need alumised puutenupud pimedad?
Ma mõten back ja home ja see kolmas seal. |
Home ümber olev kaar helendab mitmevärviliselt - värv sõltub olekust.
Teiste nuppude all ei ole valgust aga need paistavad olevatki hõbedaga joonistatud ning ei peagi helendama.
|
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kristo.
Kreisi kasutaja
|
19.09.2011 00:45:34
|
|
|
Nädal aega olen seda telefoni kasutanud ja olen üsna rahul. Kõik töötas out of the box, sh ka EMT internetiseaded ja wifi/mobiilse interneti lülitus. Tõsi viimane on wifile lülitudes veidi uimane - eelmine telefon(Galaxy Spica) suutis sellega kiiremini hakkama saada. Alguses vaatasin ka, et mingi jama. Ühendasin käsitsi wifi, aga kord, kui ma koheselt seadistama ei hakanud, märkasin, et telefon sai ühendamisega siiski ise hakkama. Lihtsalt peab hetke ootama. See muutub alles siis probleemiks kui mobiilne internet on antud kohas/hetkel aeglane, mida õnneks juhtub Tartus aina harvem.
SIM kaart pärineb aastast 2004.
Vahe Galaxy Spicaga on mäekõrgune. Touchscreen on suurepärane, kõik on väga kiire ja sujuv. Mõnevõrra harjumatu on selle telefoni väiksus.
Kui millegi üle nuriseda, siis ekraani vaatenurk on kehv - Spical ei muutunud värvid ka ligi 180 kraadi alt vaadatuna, kuid Ray-l hakkavad muutuma nii pea kui vähekegi kallutada ning suure nurga puhul on värvid totaalselt mööda. Sellegipoolest meeldib see telefon mulle iga päevaga aina enam.
|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
enigma
Kreisi kasutaja

|
19.09.2011 01:03:08
|
|
|
Kuidas aku vastu päev?Räägivad et täielik lagi on üks päev ja mitte rohkem.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
nevermind
HV Guru

|
19.09.2011 01:25:36
|
|
|
ei ole täielik lagi - ma abikaasa laeb harvemini, kui mina oma SGSII
mina laen korra päeva-kahe jooksul
|
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
Villem01
HV vaatleja
|
19.09.2011 08:44:49
|
|
|
enigma kirjutas: |
Kuidas aku vastu päev?Räägivad et täielik lagi on üks päev ja mitte rohkem. |
Siiamaani üle 24 tunni aku eriti kestnud ei ole...
Ei tea kas peaks mingi task killeri laadima? X8'l see vist isegi nagu mõjus, või kujutasin seda lihtsalt endale ette
Krt kirjade järgi pidi nagu ok aku olema...
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
somnambuul
HV veteran
|
19.09.2011 09:30:24
|
|
|
enigma kirjutas: |
Kuidas aku vastu päev?Räägivad et täielik lagi on üks päev ja mitte rohkem. |
Mul on nüüd kaks viimast laadimist kaks tööpäeva kestnud. Elie lülitasin prooviks 3G välja, õhtuks oli 85% akust veel järgi, samas oli pühapäev ja telefoni kasutamist ka vähem.
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
Boot
HV kasutaja

|
19.09.2011 10:15:07
|
|
|
2 tööpäeva peab kenasti vastu, kui vähe kasutada, siis ka 3. JuiceDefender oma default seadistuses peal.
|
|
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
alpha
HV veteran

|
19.09.2011 11:23:56
|
|
|
Oskab keegi öelda, kas kuskil Tallinnas saab seda telefoni ka poes näppida?
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Boot
HV kasutaja

|
19.09.2011 16:14:30
|
|
|
Kust leida hoidikut autosse? Elisa poest öeldi, et nemad sellist kraami üldse ei müü.
|
|
   |
27 |
|
tagasi üles |
|