Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  Delli laadija sobivus ibm thinkpadile märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
multizync
HV kasutaja
multizync

sõnum 05.07.2011 16:43:32 Delli laadija sobivus ibm thinkpadile vasta tsitaadiga

Kas keegi teab, et kas delli laadijaga võib laadida ibm sülearvuteid, põhimõtteliselt on delli laadija ots mingi millimeeter või umbes nii väiksema läbimõõduga, kuidagi ma ta sinna otsa mutsiksin ära küll, aga küsimus on kas võib, et kas ja mis tagajärjed sellest tuleneda võivad..
Panin alla laadijate andmed ka, millised mul on ja mida ma kasutan. Aga mida ma märkasin oli, et ibm laadija puhul tuleb välja 20 V ja delli laadija puhul 19,5 V, et kas see pool volti on määrav või on seal ka teisi määravaid asjaolusi. Nagu ma aru olen saanud, siis ampritest ei tohiks midagi lugeda (voldid*amprid=vatt), et vatte võib olla ka rohkem, aga alla lubatud normi ei tohi olla..
Toalaadijad on mul mõlemad olemas, aga küsimus on just et kas ma alloleva delli autolaadijaga võin laadida IBM Thinkpad X61s.
Läpaka all on muidu kirjas küll, et täpselt samu volte tuleb kasutada, aga on kellelgi kogemusi ja on ka midaigi juhtunud.. (kui see ainult akut kahjustab, siis poleksi vahet, kuna aku on nagunii otsas omadega)

Dell 90w laadija
Dell 65w auto laadija
IBM 90w laadija

Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  Delli laadija sobivus ibm thinkpadile
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.