praegune kellaaeg 23.06.2025 16:51:23
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
karlutikas
HV kasutaja

|
23.10.2011 16:23:53
Lenovo backup probleem |
|
|
Tere!
Probleem siis selline, et mul on suht uus Lenovo x201. Ja siis ta teeb mul iga teatud aja tagant backupe. Nüüd tuli probleem, et see mingi kõvaketta osa, mis on mõeldud backupidele on täis ja tahab suurendada backupide osa. Aga mina ei taha enda niigi väikest kõvaketast ainult backupidega täita. Seega küsimus, kuidas kustutada vanad backupid ära või teha see süsteem automaatseks, et ta ise kustutab tagant ära neid backupe. Otsisin netist küll, aga sealt leidsin abi ainult backupide tegemise kohta. Kuna üks backup võiks siiski alles olla, siis ei taha ise väga näppida midagi, kustutan ehk mõne elutähtsa asja ära-
Kaarel
|
|
tagasi üles |
|
 |
karlutikas
HV kasutaja

|
31.10.2011 22:32:00
Miski sööb pidevalt kõvaketta ruumi. |
|
|
Tere!
Paar päeva tagasi siis avasasin probleemi, et mu Lenovo backup programm on teinud hunniku backupe ja sellega on hulga ruumi ära kadunud. Kustutasin need ära ja asi tundus stabiilne, umbes 100GB oli vaba. Täna avastasin, et alles on ainult 96,2GB. Mitte midagi nii suurt pole alla laadinud ja ei teagi kust selline ruumikadu tuleb. Oskab keegi aidata, et kas on programmi olemas millega jälgida kõvaketta tegevust või midagi, minu jaoks on täielik müsteerium kuidas selline asi saab toimuda. Ei ole mingit märki ka, et miski laeb alla vms. Pikapeale saab niimoodi kõvaketas täis, aga kustutada ei oska ma midagi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
31.10.2011 22:38:55
|
|
|
Keela Lenovo backupiprogrammil tagavarakoopiate tegemine. Või uninstalli. System Restore'ile eraldatud mahu võiksid ka üle vaadata.
|
|
tagasi üles |
|
 |
karlutikas
HV kasutaja

|
01.11.2011 00:51:45
|
|
|
Mingi scheduled backupsi asja eest võtsin linnukese ära, nüüd ta ise ei tohiks midagi teha, eks näis kas homme midagi juurde on tulnud. Aga üks küsimus veel, mul on umbes 10GB eraldatud mingile Lenovo Recoveryile (Q ja seal on mingi 4,14 GB ära kasutatud. Nüüd seal on võimalus teha format, kas tasub seda näppida?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
01.11.2011 11:19:43
|
|
|
Kui tahad arvutile kunagi tehaseseadistuste taastamist teha, siis parem ära näpi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
peacemaki
HV kasutaja
|
02.11.2011 17:21:52
|
|
|
Backupi kohus on kaitsta andmeid kõvaketta rikk eest. Kui Backupe tehakse samale kõvakettale, millel on admed siis kaob selle point ära.
Soovitaks hankida välise kõvaketta ja sinna peale backupe teha.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|