Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
hallhunt
Piiratud kasutaja

|
18.06.2011 16:56:12
pinguy OS |
|
|
http://pinguy-os.sourceforge.net/ Mida arvate sellisest asjast?On ta parem võrreldes Ubuntuga?
Esialgu mis mis silma jäi,siis esimene suur vahe olevta see et pole enam vaja installida igasugu koodekeid ja pluginaid tulirebasele. Mul siin virt masinal ubuntu 9.10.kas tasub kõrvale või asemele installida pinguyd?Ootaks teie asjatundlikke arvamusi.Kuidas on kasutusmugavus?Kuidas support? jne....Tänud ette:)
_________________ Ära taha olla see,kes sa ei ole.Ole see,kes sa oled ja peagi märkad et olid see,kes tahtsid olla |
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
5 :: |
0 :: |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Skorzeny
HV kasutaja
|
18.06.2011 17:22:10
Re: pinguy OS |
|
|
hallhunt kirjutas: |
http://pinguy-os.sourceforge.net/ Mida arvate sellisest asjast?On ta parem võrreldes Ubuntuga?
Esialgu mis mis silma jäi,siis esimene suur vahe olevta see et pole enam vaja installida igasugu koodekeid ja pluginaid tulirebasele. Mul siin virt masinal ubuntu 9.10.kas tasub kõrvale või asemele installida pinguyd?Ootaks teie asjatundlikke arvamusi.Kuidas on kasutusmugavus?Kuidas support? jne....Tänud ette:) |
Defineeri ,mida peaks tähendama "parem" ,
Kui oled v-ä-äää-ga laisk ,siis on Pinguy "parem" jah.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 :: |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
Adebisi
Kreisi kasutaja

|
18.06.2011 17:39:34
|
|
|
Tuunitud Ubuntu lihtsalt ju. Nagu Skorzeny ütles kui laisk oled siis, võib parem tunduda küll. Kuna ta Ubuntu minimal CD baasil tehtud, siis igast saasta mis tava Ubuntu installiga kaasa pannakse vast nii hullult ei ole. Support põmst sama mis Ubuntulgi, et kui mingi jama peaks olema siis Ubuntu foorumitest saad ikka abi. Installida on vast ikka mõttekas, sest hetkel Sul suht vana versioon peal, bugfixe ja muid lisasid ikka kõvasti väljas.
|
|
Kommentaarid: 58 loe/lisa |
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
Darmo
HV vaatleja
|
29.06.2011 10:50:59
|
|
|
Kasutan PinguyOS'i ca. nädalakese. Viimane kogemus linuxi maailmas oli kunagine RedHat distro :p Siiamaani kõige keerulisem oli wireless kaardi tööle saamine (broadcom) - muidu töötab kõik nagu kellavärk
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
xpander
HV veteran

|
29.06.2011 18:08:45
|
|
|
sai pinguyOS proovitud..kuna ubuntuga on jokk järgmise reliisiga.
sai siis katsetama hakatud 2 ubuntu baasil distrot: mint ja pinguyOS
mulle isiklikult pinguyOS ei meeldinud..liiga palju mõttetust täis topitud mida ma kasutada ei soovi.
mõnele meeldib mõnele mitte..mulle meeldib lihtne baas süsteem kuhu ise vastavalt vajadusele asju juurde installeerin.
_________________ Linux Gaming Videos: Xpander69 |
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Adebisi
Kreisi kasutaja

|
29.06.2011 23:55:53
|
|
|
xpander kirjutas: |
mulle isiklikult pinguyOS ei meeldinud..liiga palju mõttetust täis topitud mida ma kasutada ei soovi.
mõnele meeldib mõnele mitte..mulle meeldib lihtne baas süsteem kuhu ise vastavalt vajadusele asju juurde installeerin. |
Vaata elemetary OS'i poole siis. Kiire, stiilne, minimaalne. Kuigi hetkel enamus programme arendusjärgus.
|
|
Kommentaarid: 58 loe/lisa |
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
Skorzeny
HV kasutaja
|
01.07.2011 06:29:57
|
|
|
xpander kirjutas: |
mõnele meeldib mõnele mitte..mulle meeldib lihtne baas süsteem kuhu ise vastavalt vajadusele asju juurde installeerin. |
.
No UbuntuStudio kavatseb hoida end kah unity-vabana.
Aga kui tahad teisi ubuntoide proovida - no näiteks Bodhi linux ja Zorin OS on ...
e-ee ...
päris 'uvitavad ,
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
xpander
HV veteran

|
01.07.2011 19:38:01
|
|
|
ei taha enam miskit proovida. Mint tundub mõnus ja mugav
aga eks virtualboxis võib mõne niisama prooviks käima lasta.
_________________ Linux Gaming Videos: Xpander69 |
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|