praegune kellaaeg 18.06.2025 01:15:00
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Joel
HV kasutaja
|
18.06.2011 20:30:48
kindla nupu mappimine klahvikombinatsiooni alla Windows keskkonnas |
|
|
Tere
Internetis on igasuguseid programme, mis muudavad lihtsaks ja mugavaks registris klaviatuuri nuppude ümber mappimise. Olen proovinud mitmeid ning selle ülesande minu meelest kõige mugavamalt ja lihtsamalt teeb selline programm nagu SharpKeys.
On ka selliseid, mis kindla klahvikombinatsiooni ühe nupu alla mappida oskavad. Kuid minu huvi on just vastupidine - tahan mappida ühe nupu funktsiooni kindla klahvikombinatsiooni alla:
ctrl + vasak nool - home
ctrl + parem nool - end
ctrl + alla nool - page down
ctrl + üles nool - page up
Võib tunduda veidi kilplaslik, kuna tavaliselt tahetakse just vastupidi võimalikult väheste nupuvajutustega võimalikult palju ära teha. Paraku nuppude arv klaviatuuril seab omad piirid.
Kuidas seda teha? Teab keegi mingit head programmi või meetodit kuidas selline asi saavutatav oleks?
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|