Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  kindla nupu mappimine klahvikombinatsiooni alla Windows keskkonnas märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Joel
HV kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 18.06.2011 20:30:48 kindla nupu mappimine klahvikombinatsiooni alla Windows keskkonnas vasta tsitaadiga

Tere

Internetis on igasuguseid programme, mis muudavad lihtsaks ja mugavaks registris klaviatuuri nuppude ümber mappimise. Olen proovinud mitmeid ning selle ülesande minu meelest kõige mugavamalt ja lihtsamalt teeb selline programm nagu SharpKeys.

On ka selliseid, mis kindla klahvikombinatsiooni ühe nupu alla mappida oskavad. Kuid minu huvi on just vastupidine - tahan mappida ühe nupu funktsiooni kindla klahvikombinatsiooni alla:
ctrl + vasak nool - home
ctrl + parem nool - end
ctrl + alla nool - page down
ctrl + üles nool - page up

Võib tunduda veidi kilplaslik, kuna tavaliselt tahetakse just vastupidi võimalikult väheste nupuvajutustega võimalikult palju ära teha. Paraku nuppude arv klaviatuuril seab omad piirid.
Kuidas seda teha? Teab keegi mingit head programmi või meetodit kuidas selline asi saavutatav oleks?
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 32
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  kindla nupu mappimine klahvikombinatsiooni alla Windows keskkonnas
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.