Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
lighT
HV veteran

|
04.06.2011 04:20:58
Mikrofoni seest(mitte kõlaritest) tuleb heli/sahin. |
|
|
Vabandan, et nii rumal küsimus, kuid väga raske on googeldada seda, sest ma saan vastuseid teistsugustele küsimustele.
Probleem selles, et dünaamiline mikker, korralik, ühendada kas läptopi või pc auku tuleb tema seest heli välja.
Ei julge niimoodi pikalt kasutada ja sees hoida.
Kas viga võib olla mikris või kaablis? Mul on vahepeal 3.5 üleminek ka vahel mis äkki võib seda põhjustada.
abi oodatud
|
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Maldur
HV veteran
|
04.06.2011 11:50:09
|
|
|
Vale auk siis... Proovi selline leida kus "Mic" kiri või pilt kõrval on. Mikris või kaablis viga olla ei saa, pigem testid selliselt just nende korrasolekut (rikke korral oleks ju vaikus kui kuhugi väljundisse paned).
Mingi värvikood markeeris ka sisendeid/väljundeid aga ei ole meeles enam - äkki oranz pesa on Mic?
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
vladimir
HV kasutaja

|
04.06.2011 12:11:37
|
|
|
Helikaardi mikrisisendis on +3...5 V bias pinge elektreedi tüürimiseks, kusjuures see pole klassikaline fantoomtoide nagu mikserpultidel/mikri eelvöimudel. Dünaamilise mikriga pole see möeldud töötama. Sealt ka ilmselt see sahin dünaamilise mikriga. Kasuta spetsiaalset dün. mikri eelvöimu sisaldavat helikaarti või eraldi eelvöimu helikaardi liinisisendis.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
1 :: |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
lighT
HV veteran

|
05.06.2011 14:20:42
|
|
|
Sisend on mic ja seda mitme arvuti puhul.
Aga kas pmst iga väline 3,5millimeetrisestsest suuremat pesa omav väline helikaart peaks mulle sobima?
Mis andmeid / specce ma peaks jälgima?
|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
vladimir
HV kasutaja

|
08.06.2011 13:59:05
|
|
|
Pöhimötteliselt peaks Behringeri, Lexiconi ja EMU kaubamärgiga asjad köik sobima. Vihjeks on reeglina XLR pesa olemasolu. Köige odavam lahendus on selline: http://www.thomann.de/gb/the_tbone_usb1x.htm.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
1 :: |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
lighT
HV veteran

|
10.06.2011 09:51:13
|
|
|
See usb asi tundub täiesti samas hinnajärgus olema kui tavalised kaablid ja vist tundub ka suht reaalse lahendusena.
Vaatasin erinevaid helikaarte, ma ei suuda spekkide järgi ära tuvastada, kas tegemist on fantoomtoitega kaardiga või mitte..
Ma avastasin, et mul on üks vana soundblaster, mis peaks omama EMU kiipi, see vist ei ole sama asi?
|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Petz
HV Guru
|
11.06.2011 02:39:42
|
|
|
tsitaat: |
ei suuda spekkide järgi ära tuvastada, kas tegemist on fantoomtoitega kaardiga või mitte |
See üldjuhul ikka ära märgitud, kui on 48V phantom power.
tsitaat: |
soundblaster, mis peaks omama EMU kiipi, see vist ei ole sama asi |
See, mis kiipi helikaart omab, pole antud küsimuse kontekstis eriti oluline
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kassmees
Kreisi kasutaja

|
13.06.2011 22:19:28
|
|
|
Osadel arvutitel pidi tarkvaraliselt saama seadistada, et mis auk millist funktsiooni täidab. Ehk siis pidigi saama kõrvaklapiväljundiks panna hoopis mikrofoni pesa jne. Uuri asja. Ma pole ise sellega veel kokku puutunud, aga eks need "naiste saunajutud" kah ole ju kusagilt alguse saanud.
|
|
Kommentaarid: 57 loe/lisa |
   |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|