Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
pealuu
HV veteran

|
10.06.2011 10:12:59
vpn klient saab ühenduse valikuliselt |
|
|
w7 sisseehitatud pptp klient. seni olukord selline et neljas kohas kaheksast on vpn käima läinud ja töötab. mittekäimaminevates kohtades üritab ühenduda veidi aega seisab kasutajanime ja parooli kontrollimise kirjaga ning siis annab vea 619 ning ühendus käima ei lähe. töötavates kohtades on kindlalt nn "avatud portidega" ühendus.
proovitud ka erinevate serverite külge vpn'ga ühenduda ja neis ei tundu vahet olema. kui töötab siis töötab, ja kui ei tööta siis mitte ühegagi.
targemad/kogenumad inimesed äkki teavad öelda kas nn "kinniste portidega" ühendus võib olla probleemiks? kahtlus on, et mittetöötavates kohtades on just sellised ühendused (elioni digi-tv ilmselt ilma eriliste erisoovideta jms).
|
|
Kommentaarid: 209 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
168 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
10.06.2011 16:28:46
|
|
|
Ruuterist/Access Pointis võib olla keelatud VPN. Cisco seadmetel näiteks on eraldi olemas linnukeste kohad, kus saab erinevaid VPNi variante lubada.
|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
   |
1 :: |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
pealuu
HV veteran

|
10.06.2011 16:59:49
|
|
|
niipalju kui ma neid linksysi asju näinud olen, siis vaikimisi on need vpn'i läbilaskmised lubatud olnud. häda ju ka selles, et mittetöötavad kohad kaugemal kodudes ja inimesed ei oska võrguseadmete kohta miskit asjalikku rääkida (veel vähem ilmselt neid ise kruttida) ega ligipääsuks paroole ei teata jms tavaline värk. remote desktopiga eemalt torkides lihtsalt ei tööta. on vaid teadmine et mitte midagi muutes teistes kohtades, kus ise tead kõike ja saad kruttida vajadusel, töötab.
|
|
   |
168 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
11.06.2011 10:23:41
|
|
|
No Remote Desktop vajab seadistamist ja vastavale pordile suunamist. Ega see asi nii lihtne olla ei tohigi, et lihtsalt niisama arvutisse sisse saad. Häkkeritel/kräkkeritel lõbus elu siis
Teamviewerit vms ei taha nendes problemaatilistes kohtades kasutada? Seal saab ka minu teada ühendust krüpteerida.
|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
   |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
pealuu
HV veteran

|
11.06.2011 11:08:54
|
|
|
mida ma mõtlesin et remote desktopiga vaatasin eemalt probleemses kohas oleva arvuti ekraanipilti. remote desktop töötas, vpn aga püsti ei läinud. remote dekstop oli lihtsalt vahend et mitte kohale marssida.
teamviewerit ei taha. küsimus on lihtsalt, et kas kinniste portidega ühendus võib probleeme tekitada.
|
|
   |
168 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
13.06.2011 16:43:07
|
|
|
Teamvieweri plussiks ongi see, et teda kinnised pordid ei koti, töötab igal pool igast asendist.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
pealuu
HV veteran

|
13.06.2011 17:19:21
|
|
|
jah nõus. ärgem eemaldugem algsest küsimusest. jah ma tean et on olemas teamviewer jm.. hetkel aga on päevakorras vpn.
teamvieweri puudused hetkel: võrguseadme (mille külge vpn'ga ühendutakse) peale ei installeeru. vajab miskit arvutit mille ekraanipilti siis eemalt vaataks. kasutajal on arvuti olemas koos vajalike kliendiprogrammidega.
|
|
   |
168 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|