Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
04.06.2011 22:10:59
|
|
|
kalasaba soovitus oli väga hea.
Arvan, et selline süsteem, et üks programm on lahti, las laps tegeleb selles programmis, et ta vait oleks, on väga halb mõte. Ma nagu ei märganud, et oleks olnud jutuks, kui vana titt on (ja polegi oluline), aga kui laps oskab juba mängu mängida, tuleb talle vaikselt õpetama hakata, mida ta arvutis teha tohib ja teha ei tohi. Selleks kulub aega, aga eesmärk pühendab abinõu.
Eesmärgi saavutamiseni soovitan luua uus piiratud õigustega Windowsi kasutajakonto, et laps saaks selles kontos mängida. Vanemlikku järelevalvet (parent control) võiks ka soovitada, kuid kahjuks ei oska ega julge seda soovitada, kuna ei ole ole tulnud ette vajadust selle kasutamiseks.
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
Spezz
HV veteran
|
06.06.2011 19:03:33
|
|
|
Explorer.exe asemele angrybirds.exe.
Paneb mängu kinni, logitakse ta logo screenile.
Logib sisse, läheb birds käima.
|
|
Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
1 :: |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killer85
HV veteran

|
09.06.2011 10:31:11
|
|
|
Satakas kirjutas: |
püha taevas...olen mina loll või on keegi teine loll? ma olen ju küll juba 100x seletanud
eraldi kasutajast EI OLE KASU! see EI TAKISTA titte tibumängu kinni panemast ja muud tema ning minu jaoks ebameeldivat jama korraldamast.
vaja on sellist lahendust, mis ideaalis suudaks "sulgeda" ühe kindla proge muutumatusse seisu - seda ei saa "alla lasta" ega sellest välja minna ilma mingi kindla klahvikombinatsioonita vmt. |
Jah, sa oled loll.
Tee lapsele piiratud õigustes kasutaja ning ongi olemas.
|
|
Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
09.06.2011 11:38:34
|
|
|
Pane mingi kioski taoline asi püsti nagu avalikes internetipunktides - üks ikoon ja kõik
|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
   |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
Satakas
HV kasutaja

|
13.06.2011 14:04:29
|
|
|
see või mõni analoogne variant on mind ilmselt juba sadadest analoogsetest hädadest säästnud. aga igal süsteemil on kuskil mingi turvaauk, mille tõttu varem või hiljem ikka sitasti läheb
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
15.06.2011 16:19:34
|
|
|
Ikkagi soovitaks virtuaalmasinat.
Neil on väga lihtne seadistada, et tee mida sa teed, peale sulgemist on virtuaalmasina seis endine.
Lapsele teed füüsilisse masinasse kasutaja, mis sisselogides tirib automaatselt virtuaalmasina käima milles olev OS tirib automaatselt 'linnud' käima. 'Linnud' kinni pannakse, läheb ka OS kinni millepeale ka virtuaalmasin sulgub (ja oma oleku taastab) ning seepeale ka laps reaalsest OS'st välja logitakse.
Pole ju eriti keeruline seadistada... Õhtul paar tunnikest nokitsemist ja olemas.
EDIT: netis lappad, siis peaksid leidma progesid mis 'minimize' ära keelavad. Või vähemalt seda üritavad teha.
http://www.snapfiles.com/get/deskpins.html - "DeskPins allows you to keep any window on top of others with a few clicks."
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
kfl
HV Guru
|
15.06.2011 16:20:43
|
|
|
Satakas kirjutas: |
... EI OLE KASU! see EI TAKISTA titte tibumängu kinni panemast ja muud tema ning minu jaoks ebameeldivat jama korraldamast... |
quest kasutaja ei suuda arvutis midagi püsivalt muuta, logib välja ja uuesti sisselogides on kõik endine
_________________ Müügis: YARIS! ja FOCUS Tel: 1214*5100741*100 |
|
Kommentaarid: 111 loe/lisa |
   |
107 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
15.06.2011 21:25:48
|
|
|
Guest on normaalses masinas soovitavalt disabled.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
15.06.2011 21:58:33
|
|
|
udusiil kirjutas: |
Guest on normaalses masinas soovitavalt disabled.  |
Miks külaliskonto paha on?
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|