Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
tumbuser
Kreisi kasutaja
|
04.06.2011 22:41:32
|
|
|
time123 kirjutas: |
Ma arvan, et jätab selle ka vahele ja istub XP peal edasi. Kuskil 10. versiooni juures võiks juba ülemineku peale mõtlema hakata.  |
khahah, ma ka sama mõttega siin
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
anti666
HV kasutaja
|
05.06.2011 18:00:36
|
|
|
maatriks kirjutas: |
Ubuntu 11.04 LTS (oli vist see versioon, viimane LTS igatahes) |
Sellega oli huvitav kogemus. Kooli jaoks oli vaja püsti panna dhcp server. Lasen siis sudo apt-get install dhcp3-server. Teeb ära aga ainus viga, vajalikke confifaile ei tekki. Ubuntu foorumitest ainus tagasiside oli "Impossible" või siis "Use 10.04". Viimasega toimis nii nagu peab.
Ho Ho kirjutas: |
ning praktiliselt mitte kunagi ei ole mul vaja olnud minna OS'i hingeelu kallale et seda teha |
Igasugune conf failide mudimine tekstiredaktoriga on juba paljudele maagia. Tõsi muidugi, et klassikalise netikasti puhul pole vaja sellega tegelda.
_________________ Siin on siis signatuur, mis lisatakse soovikorral minu sõnumitele  |
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
06.06.2011 16:11:56
|
|
|
http://www.theregister.co.uk/2011/06/06/windows_tablets_without_silverlight_dot_net/
Arendajad ei paista just eriti rõõmsad olevat selle üle mis suunas W8 tundub minevat.
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
1 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
sirius4k
HV veteran

|
06.06.2011 16:29:35
|
|
|
Pisut imelik oleks, kui Microsoft omadele koti pähe tõmbaks
|
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
06.06.2011 16:49:50
|
|
|
See poleks neilt esimene kord. Senini on lihtsalt kirutud ja vastu võetud mida iganes ette söödetakse kuna erilisi valikuvariante pole.
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
olavsu1
külaline
|
08.06.2011 00:43:35
|
|
|
Ju ma siis olen miski friik kellel on müstiline aura mis kõik asjad lihtsalt tööle paneb vmt icon_rolleyes.gif
|
Nii ta kipub olema jah. või osatakse Linuxi sõbralikku arvutirauda muretseda. Lihtsurelik satub ikka selle arvutiraua peale, mis ei pruugi Linuxiga toimida.
Alates 2003'st kui linuxile üle kolisin pole mul vaja olnud manuaalselt ainsamatki paketti väljaspoolt repot hankida-installida.
|
Ahah, ma mäletan oma Linuxi kannatustest seda, et rosegarden ei teinud repost saadud alsa draiveriga piiksugi, kuid ise kompileerituga hakkas tööle.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
08.06.2011 08:36:40
|
|
|
DigeBeni kirjutas: |
Samas, kui linuxi distro puhul saad täiesti kaasaegse süsteemi kätte tasuta, ilma piiranguteta selle kasutamisel, kuid kriitika kostub taevani. |
See, et asi tasuta on ei tähenda, et kriitikat ei tohiks teha.Justkui tasuta asi vabastaks maagiliselt vastutusest tarbija ees .Samas valikuvabadus on, seega keegi ei käse kasutada.Ja mis taevani kriitika?.Keegi korra piiksatab lähevad mõned inimesed kohe leili
DigeBeni kirjutas: |
Mul ei tohiks Windowsi kasutades üldse mõtetki tekkida, et kuskil võiks olla mingi Linux ja keegi võiks seda Windowsile eelistada aga nagu me teame, reaalsus on hoopis midagi muud ... |
Nii võiks olla jah aga eks win liigub lähemale linuxile niikuinii.Lihtsalt vana baggage ja tagasiühilduvus ei lase kohati innoveerida seal kus seda tõsiselt vaja oleks.
Eelkõige tunnen ma win all puudust unifeeritud programmide hoidlast, et ma ei peaks eraldi igat programmi taga otsima ja installima.Õnneks on vähemalt üks hea 3rd party proge mis seda probleemi tuntavalt leevendab win all
Aga neid kes win-le linuxit eelistavad on niikuinii väga vähe seega järelikult enamus inimeste vajadused win rahuldab kui tasuta (parem) asi ei suuda võistelda tasulise piiratuga.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
08.06.2011 08:46:31
|
|
|
Väike täpsustus Linuxi Distrode kohapealt, kõik nad kindlasti pole tasuta. Ja ma ei usu, et parimad, rahalised distrod on odavamad, kui õnnetu Win, mis kogu aeg Linuxi-fännide käest kolki saab...
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
ITpoiss
HV vaatleja

|
08.06.2011 22:08:15
|
|
|
Kõik videod, mis ma näinud olen, preview'id - kõikide järgi tundub olevat lihtsalt Windows 8 üks mõttetus, mis on lihtsalt odavat pahna täis topitud. Võimalik, et tahvelarvutitele sobilik, aga PC'dele küll vast selline ei kõlba eriti.
Samas kui beta välja tuleb, siis olen kindel katsetaja - eks arvatavasti on sellel väga suured valikud, kuidas eemaldada Windowsi lisafunktsioone (kõik mõttetu pahn).
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
Look Right
Anna vin

|
13.06.2011 13:13:39
|
|
|
Linuxi kohta pole mul midagi ette heita - arvestades, et suurem osa neist (ja eriti Ubuntu) on tasuta, siis igati asi. Kuid paraku on vaja pea igapäevaselt kasutada AutoCAD jms win-only progesid, siis paratamatult tuleb pöörduda tagasi Win peale ning niisama netis käimiseks ma Ubuntut dualbooti ei viitsi ajada.
_________________ Ehitusprojektid ja konstruktiivsed lahendused HV kasutajatele soodsamalt
M: Zafira A/Astra G põhjakaitse - 30€ |
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
ertr2
HV Guru

|
16.06.2011 19:54:30
|
|
|
Kuidas praegused w8 väljalasked on? kannatavad kasutada?
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
16.06.2011 21:38:30
|
|
|
ertr2, on põhjus miks need pole avalikud - need pole avalikusele mõeldud ja võivad jätta vale mulje operatsioonisüsteemist.
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
72 |
|
tagasi üles |
|