Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
verc
HV vaatleja
|
15.06.2011 20:07:27
Wifi ühendus kaob arvutit portlaiendisse pannes |
|
|
Nimelt sai soetatud uued Dell Latitude E5420 laptopid ja Dell E-seeria sülearvuti pordilaiendid (dokk) E-port Simple. Laptopidel os-ina peal Win 7 64 bit.
Probleem: Wifi ühendus kaob ära, kui laptop dokki asetada. Ilma dokki asetamata töötab ühendus veatult. Muud arvuti lisad, nagu lisa-monitor, hiir, lisa-klaviatuur töötavad dokis korrektselt. Kuna on neid laptoppe ja dokke mitu, siis sai proovitud nii eri dokke kui ka laptope. Kõikide puhul sama teema. Dokki asetatades kaob wifi ühendus - võrkusid näitab ja levi on ka, aga ära ei ühenda: näitab, et "unidentified network" ja "no internet access". Lasin korra ka wifi kaardi driverid maha ja peale tagasi, aga ei miskit.
Hetkel töötavad samas võrgus teised Dell Latitude arvutid (d830, d430 ja E6400) ja samamoodi dokk alustel ja nendes wifi toimib. Nendel arvutidel peal Win XP.
Wifi ruuteriks on Buffalo. Täpset marki hetkel ei oska öelda.
Kas keegi oskab mingit nõu anda, mida ja kuidas seda probleemi lahendada?
Tänud ette!
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
virks
HV Guru
|
15.06.2011 20:09:39
|
|
|
Wifi lülitatakse välja - docki poolt pakutav LAN on eelisjärjekorras.
|
|
Kommentaarid: 525 loe/lisa |
   |
1 :: |
419 |
|
tagasi üles |
|
 |
verc
HV vaatleja
|
15.06.2011 20:54:19
|
|
|
virks kirjutas: |
Wifi lülitatakse välja - docki poolt pakutav LAN on eelisjärjekorras. |
Lan kaablit pole ühendatud dockiga ja dockis olles näitab arvuti endiselt wifi võrkusid ja levi on ka.
Aga kui see nii on, nagu väidad, siis kuidas ma selle ümber saan lülitada?
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Margus
HV pensionär

|
15.06.2011 21:02:15
|
|
|
Minu HP lükkab wifi korra maha kui aku pealt toite peale panen. Mingi aja pärast ronib ikka tagasi võrku. Sul vast sama teema äkki. Dokis saab aku asemel toite peale. Proovi ilma toitejuhtmeta korra dokki panna, kas siis ka viskab ühenduse maha
|
|
Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
87 |
|
tagasi üles |
|
 |
verc
HV vaatleja
|
15.06.2011 21:09:09
|
|
|
-Margus- kirjutas: |
Minu HP lükkab wifi korra maha kui aku pealt toite peale panen. Mingi aja pärast ronib ikka tagasi võrku. Sul vast sama teema äkki. Dokis saab aku asemel toite peale. Proovi ilma toitejuhtmeta korra dokki panna, kas siis ka viskab ühenduse maha  |
Ma ei usu, et sellest abi. Ilma dokita töötab nii toitejuhtmeta kui juhtmega ilma katkestusteta. Probleem ikkagi kuskil mujal. Kusjuures mul on sama sorti doki peal dell e6400 (os:XP) ja see töötab nagu mees. Probleemiks on arvatavasti see Win 7, aga ma ei mõista, mida ma seal näppima pean, et seda tööle saada?
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
15.06.2011 21:30:03
|
|
|
Ei tea kas sellest abi, aga mine "Computer\Network Connections" vajuta "alt" klahvi menüüsse pääsemiseks ja "advanced - advanced settings - adapters and bindings" ehk aitab, kui seal järjekorra ära muudad?
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
1 :: |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
verc
HV vaatleja
|
16.06.2011 11:31:45
|
|
|
Probleem leidis suhtelise lahenduse. Nimelt lisamonitori DVI ühendus miskipärast tekitab selle Wifi anomaalia. Panin VGA ühenduse ja sellega kõik toimib.
Kui kellelgi on ideid, miks see nii on ja kuidas DVI ühendusega ka Wifi toimima saaks, siis on lahendused endiselt teretulnud.
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|