Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
ArQ
Kreisi kasutaja

|
28.05.2011 13:15:46
Probleem: arvuti taaskäivitub lisasoojuse puudumisel |
|
|
Nimelt küsis tuttav nõu: arvuti töötab normaalselt kui arvuti peale (eemaldatud korpuse külg) suunata soojapuhur. Lisasoojuse kadumisel teeb arvuti restardi. Mina esimese hooga ei osanud muud pakkuda kui ehk mingi mikrokontakti probleem, mis siis soojaga paisumisel ühendust annab ja vastasel juhul enam ei anna. On keegi millegi sarnasega kokku puutunud?
_________________ No worries! |
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
28.05.2011 13:38:48
|
|
|
Väga huvitav viga
Sinu enda selgitus on sama hea kui iga teine. Tõenäoliselt nn külmjoode jah. Kõige suurem probleem ongi selle üles leidmine.
Võib-olla seda soojapuhuri trikki saab kuidagi vähemalt vea asukoha ligikaudseks määramiseks kasutada - piirad soojavoo mingi asjaga näiteks ühte emaplaadi veerandisse, siis teise jne.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
ArQ
Kreisi kasutaja

|
28.05.2011 13:56:33
|
|
|
Dogbert kirjutas: |
Väga huvitav viga
Sinu enda selgitus on sama hea kui iga teine. Tõenäoliselt nn külmjoode jah. Kõige suurem probleem ongi selle üles leidmine.
Võib-olla seda soojapuhuri trikki saab kuidagi vähemalt vea asukoha ligikaudseks määramiseks kasutada - piirad soojavoo mingi asjaga näiteks ühte emaplaadi veerandisse, siis teise jne. |
Täitsa hea idee, peab fööni kuskilt otsima
_________________ No worries! |
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jaan
HV veteran
|
31.05.2011 09:35:00
Re: Probleem: arvuti taaskäivitub lisasoojuse puudumisel |
|
|
ArQ kirjutas: |
Nimelt küsis tuttav nõu: arvuti töötab normaalselt kui arvuti peale (eemaldatud korpuse külg) suunata soojapuhur. Lisasoojuse kadumisel teeb arvuti restardi. Mina esimese hooga ei osanud muud pakkuda kui ehk mingi mikrokontakti probleem, mis siis soojaga paisumisel ühendust annab ja vastasel juhul enam ei anna. On keegi millegi sarnasega kokku puutunud? |
Olen üsna kindel, et sul on emaplaadil elektrolüüt konded läbi (osad neist)
Kondeka mahtuvus kõigub koos temperatuuriga- ma olen näinud telekat, mis ilma föönita käima ei läinud
Mis emaplaat sul on?
|
|
Kommentaarid: 143 loe/lisa |
   |
123 |
|
tagasi üles |
|
 |
Liil6u
HV veteran

|
04.06.2011 16:48:35
|
|
|
Samuti usun, et kondekad.Kuna oli ühe monitoriga samasugune probleem.
_________________ Parem Hilja, kui Helga. |
|
Kommentaarid: 111 loe/lisa |
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|