Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Mobiiltelefonid ja fototehnika »  Millise nutitelefoni aku kestab enim? märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele 1, 2  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Tanel
HV Guru
Tanel

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 25.05.2011 23:53:43 Millise nutitelefoni aku kestab enim? vasta tsitaadiga

link :: GSMArena

GSMArena pani testi mõned populaarsemad nutitelefonid, selgitamaks välja reaalse akukestvuse. Testis pandi nutitelefonid laadima staatilise infoga flashita veebilehte iga 10 sekundi tagant. Heledus keerati 50% peale ning ühenduseks valiti WiFi.

Tulemused:

Web browsing battery life test:
Apple iPhone 4 – 7:40 h
Sony Ericsson Xperia Arc – 5:25 h
Samsung I9100 Galaxy S II – 4:59 h (Opera Mobile browser)
LG Optimus 2X – 4:54 h
LG Optimus Black – 4:30 h
Samsung I9100 Galaxy S II – 4:22 h (stock browser)
Samsung I9000 Galaxy S – 4:06 h

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 25.05.2011 23:58:10 vasta tsitaadiga

Oleks aidanud kui seal kõrval oleks olnud ka ekraanisuurused icon_smile.gif Minu mäletamist mööda on iphone4 teistest testis osalenutest jupp maad väiksema ekraaniga.
Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 86
tagasi üles
Smuul
HV vaatleja

sõnum 26.05.2011 00:05:33 vasta tsitaadiga

iPhone 3.5 ja SE Arc 4.2 tolli on tõesti suur vahe tegelikult. Ime, et Arc nii hästi vastu pidas.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
meybo
Kreisi kasutaja
meybo

sõnum 26.05.2011 00:09:05 vasta tsitaadiga

Järjekordne mõttetu test, kus võrreldakse võrreldamatut, eesmärgiga ubinatooteid teistest esile tõsta. Raiutagu mu käsi maha, kui ma ei eelistaks Samsung Galaxy S II või SE-d ubinajunnile.
vril
HV veteran

sõnum 26.05.2011 00:14:30 vasta tsitaadiga

htc-sid pole ka ühtegi
tagasi üles
tonism
Kreisi kasutaja

sõnum 26.05.2011 01:01:52 vasta tsitaadiga

Ma hakkan mõtlema uue telefoni ostule ning mind niivõrd ekraani suurus ei huvitagi kuivõrd aku kestvus, kuna N900 peab siiski liiga vähe minu meelest
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
-FoX-
HV Guru
-FoX-

sõnum 26.05.2011 06:20:13 vasta tsitaadiga

Endal on au omada LG P990 X2
Võrreldes samsung Galaxy S2 on ekraan väiksem aga samas on ta paksem ja parem käes hoida.
Aga muidu on jah nii ,et tervet 24h akuga vastupidada on suht omaette lootus ...
Ise ostsin kohe esimesel päeval hama autolaadija kuna veedan palju aega autos objektide vahet tiireldes ... aga tavaline inimene kes jala kuskil tiirleb no ma ei tea ...
dünamo jalagkülge ja juhe telefoni ... aku pidavus on ikka üpriski kehvake tõesti.
Samas kahju ,et HTC ei ole siin tabelis ... oleks huvitav teada mis need teevad ...

UB
HV Guru
UB

sõnum 26.05.2011 08:08:03 vasta tsitaadiga

vril kirjutas:
htc-sid pole ka ühtegi

Ma just tahtsin sama küsida. Ju nad ei olnud siis valmis testijatele maksma, et neile ka reklaami tehtaks.
Järgmine kord võiksid nad testi teha mobiilivõrku kasutades, sest nii saab teada, kui ökonoomsed on telefoni antennid, sest teadupärast on need ikka enamuse ajas vidinad mis hoiavad telefoni võrgus. Paljud meist käivad ringi telefon väljalülitatuna ja WiFi sees?!
Pean nõustuma eelpoolkõnelejaga, et ega nutitelefonide akude kestvust ei annagi võrrelda, sest mul on mingi neljas telefon ja nagunii panen iga kord magama minnes telefoni laadima, et järgmine päev ikka vastu peaks.
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 39
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 26.05.2011 08:21:07 vasta tsitaadiga

tonism kirjutas:
Ma hakkan mõtlema uue telefoni ostule ning mind niivõrd ekraani suurus ei huvitagi kuivõrd aku kestvus, kuna N900 peab siiski liiga vähe minu meelest
Hommikust õhtuni on senini alati vastu pidanud, kui just pole mõnd runaway protsessi suutnud tekitada mis laksab 100% prosekoormuse juures mõned tunnid. Niisama idledes kestab kolm ööpäeva üsna rahulikult. Ära arva, et teised vähegi asisemad nutitelefonid normaalse kasutuse juures oluliselt paremad oleksid. Rõhuv enamus akust kulub siiski ekraani peale. Kui see miskil põhjusel nii pole siis järelikult ei kasutatagi tolle mobla feature eriti palju.
tagasi üles
Napsi
HV kasutaja
Napsi

sõnum 26.05.2011 08:25:53 vasta tsitaadiga

tonism kirjutas:

Kui saad kuskilt veel Samsung S8500 sii võtta seda.
Aku kestab kaua, ekraan on hea ja pooleldi nutitelefon.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
-Koppel-
Kreisi kasutaja
-Koppel-

sõnum 26.05.2011 09:00:39 vasta tsitaadiga

Oh neid nutitelefone... oma vana Sony Ericsson-i laen kord pooleteise nädala järel ja ööseks kunagi välja ei lülita. (3G on väljas, see võttis palju voolu)
Uut tahaks kindlasti mõnda nutikamat saada aga aku teema on neil tõesti nõme. Suvel telkima minnes lülitad telefoni aeg-ajalt sisse, et sõnumid üle lugeda, helistad tagasi ja siis lülitad jälle välja - ei tundu eriti nutikas enam.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 26.05.2011 09:10:36 vasta tsitaadiga

http://www.energizerpowerpacks.com/us/
Üks võimalik lahendus icon_smile.gif

tagasi üles
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 26.05.2011 10:09:40 vasta tsitaadiga

Napsi kirjutas:
tonism kirjutas:

Kui saad kuskilt veel Samsung S8500 sii võtta seda.
Aku kestab kaua, ekraan on hea ja pooleldi nutitelefon.

seda võrreldi ükskord Galaxy S'iga üldises telefoni kasutamises ja tegi ära ka:
http://blog.gsmarena.com/samsung-i9000-galaxy-s-full-battery-test-ready-%e2%80%93-up-with-the-best/
http://blog.gsmarena.com/the-king-is-dead-long-live-the-king-samsung-s8500-wave-is-the-new-battery-life-champion/

kui nüüd Samsung lõpuks oma app store'i siinmail avaks, siis võiks seda ikka täiesti nutitelefoniks pidada (kuigi ta on ka praegu üsna taibu).
Kommentaarid: 110 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 97
tagasi üles
M@rten
HV kasutaja

sõnum 26.05.2011 10:15:21 vasta tsitaadiga

Mul peab Wave aku üsna aktiivse kasutuse puhul mingi nädalakese vastu.. Mõni räägib, et laeb oma nutitelefoni igal õhtul :O. Muidugi on mul enamus vidinaid maha keeratud ja mingi säästureziimi lülitasin ka koodiga peale.
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
Anti

sõnum 26.05.2011 10:29:53 vasta tsitaadiga

M@rten kirjutas:
Mul peab Wave aku üsna aktiivse kasutuse puhul mingi nädalakese vastu.. Mõni räägib, et laeb oma nutitelefoni igal õhtul :O. Muidugi on mul enamus vidinaid maha keeratud ja mingi säästureziimi lülitasin ka koodiga peale.
mis takistab iga õhtu telefonile juhtme tahalükkamist? Selle asemel, et iga õhtu 2sekundit raisata juhtme ühendamisele, ostetakse viimase malli nutitelefonid ja keeratakse kõikvõimalik funn kinni ja pannakse mingid säästurežiimid peale? Ma ei saa aru.

Ma olen oma desirel iga õhtu juhtme taha visanud ja ma ei kujuta ette, et ma peaks puhtalt sellepärast, et ma saaks juhet iga õhtu asemel üle õhtu või kolme päeva tagant seina ühendada lülitada välja andmeside, wifid, gpsid, 3geed, widgetid-gadgetid, kasutama pidevalt ekraani kõige tumedama peal ja muud pulli tegema.
Kommentaarid: 314 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 4 :: 240
tagasi üles
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 26.05.2011 10:46:24 vasta tsitaadiga

eri mõte ju seda nänni koguaeg sees hoida, et ehk ükspäev läheb tarvis ka icon_rolleyes.gif või käid koguaeg tööle GPS'iga? koguaeg surfad netis, kuigi arvuti ninaall?
Wave/GS/GS2 puhul pole mõtet ekraani heledusest rääkida - ka madalaimal tasemel on eredamad, kui teised 50% või isegi 100% juures...
Kommentaarid: 110 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 97
tagasi üles
Anti

sõnum 26.05.2011 11:52:54 vasta tsitaadiga

gps on koguaeg sisse lülitatud, lihtsal sest pilti tehes salvestab asukoha ja seni, kuni ta mu päevast akuvajadust ei piira ja päeva lõpuni ilusti välja veab, ei koti see mind eriti. Sama on 3G-ga, iga 5min tagant update e-maili. Wifit tõesti koguaeg sees ei hoia ja ekraan on manuaalsalt pandud 100% valguse peale. Kui telefon pakub mulle selliseid võimalusi, miks ma peaks neid mitte-kasutama.
tagasi üles
tonism
Kreisi kasutaja

sõnum 26.05.2011 13:27:39 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:
tonism kirjutas:
Hommikust õhtuni on senini alati vastu pidanud, kui just pole mõnd runaway protsessi suutnud tekitada mis laksab 100% prosekoormuse juures mõned tunnid. Niisama idledes kestab kolm ööpäeva üsna rahulikult. Ära arva, et teised vähegi asisemad nutitelefonid normaalse kasutuse juures oluliselt paremad oleksid. Rõhuv enamus akust kulub siiski ekraani peale. Kui see miskil põhjusel nii pole siis järelikult ei kasutatagi tolle mobla feature eriti palju.

Mingid lowvolt confe mul praegu peal pole, aga muidu kõik üleliigne kinni keeratud ning üldiselt üle ühe päeva pean laadima. Võiks ikka kusagile sinna nädala kanti välja vedada, siis oleksin enamvähem rahul. Tüütu on reisida, kui koguaeg pead muretsema, et kust voolu saada. Proovin uue titani kerneli peale panna. Ehk annab minu kasutuse juures 0.5 - 1.0 päeva juurde pigistada. See oleks juba enamvähem tulemus.

Anti-ga võrreldes on mu elustiil vist pisut erinev ning koguaeg lihtsalt ei ole tahtmist endale USB otsa tekitada, kust voolu saada. Ma tahan, et telefon oleks tarbeasi, mille pärast ma ei pea igapäev muretsema.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
Anti

sõnum 26.05.2011 13:38:31 vasta tsitaadiga

Tõenäoliselt, sest minul ei ole probleemi leida õhtul enne magamaminekut see 2sekundit, et ühendada telefon usbga arvuti külge või siis uskumatud 30sekundit, et võtta laadija ning juhe seina pista, et siis hommikul toredat täislaetud akuga telefoni kasutada, selleasemel, et õhtul 20protsendiga magama minna, terve järgmise päeva nagu debiilik kõikvõimalikke asju kinni keerates, kätega valgust varjates kõige tumedamaks keeratud ekraani jõllitada ja kõnedele mittevastates akut kokku hoida. Pigem on need akukokkuhoiumehed telefoni orjad, mitte vastupidi beer_yum.gif
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 26.05.2011 13:39:51 vasta tsitaadiga

tonism kirjutas:
Tüütu on reisida, kui koguaeg pead muretsema, et kust voolu saada
Ho Ho kirjutas:
http://www.energizerpowerpacks.com/us/
Üks võimalik lahendus icon_smile.gif

8k mAh aparaat on endal olemas ning selle otsast sai aku nullist täis laetud umbes 5x. Karp mahtus isegi pükstetasku koos telefoniga kui vahepeal oli vaja nii laadida kui ka kiiret ligipääsu, ehkki mõistlikum oleks kusagile kotti torgata või hotellis ööbides lihtsalt lauale jätta.

tagasi üles
Anti

sõnum 26.05.2011 13:52:26 vasta tsitaadiga

no kui reisida või kusiganes keskkonnas, kus vooluvõrk puudu vaja viibida, siis on arusaadav ja kui tõesti nii tihti seda juhtub, tuleks ehk vaadata mõne primitiivsema telefoni poole, aga tüüpide poolt, kes hommikust õhtuni pajatavad internetiportaalis oma tegemistest ja soetavad tipptaseme nutitelefone, kuulata seda akukokkuhoiu juttu on pehmelt öeldes naljakas.

Kogu sellel asjal on siuke imelik mekk juures. Umbes nagu need luxauto mehed, kes võtavad lux-bmwd, aga paagis on pidevalt 7L bensu, kokkuhoiu mõttes konti sisse ei keera ja talvel sõidavad 2mm mustriga lamelliga. Et milleks siis üldse? Et uhkem tunne oleks taskust välja võttes?
tagasi üles
SurfData
HV Guru
SurfData

sõnum 26.05.2011 13:52:58 vasta tsitaadiga

tonism kirjutas:
Ho Ho kirjutas:
tonism kirjutas:

Mingid lowvolt confe mul praegu peal pole, aga muidu kõik üleliigne kinni keeratud ning üldiselt üle ühe päeva pean laadima. Võiks ikka kusagile sinna nädala kanti välja vedada, siis oleksin enamvähem rahul. Tüütu on reisida, kui koguaeg pead muretsema, et kust voolu saada. Proovin uue titani kerneli peale panna. Ehk annab minu kasutuse juures 0.5 - 1.0 päeva juurde pigistada. See oleks juba enamvähem tulemus.

Anti-ga võrreldes on mu elustiil vist pisut erinev ning koguaeg lihtsalt ei ole tahtmist endale USB otsa tekitada, kust voolu saada. Ma tahan, et telefon oleks tarbeasi, mille pärast ma ei pea igapäev muretsema.

mina just 3,5 aastat tagasi võtsingi omale reisime jaoks nutifööni icon_razz1.gif eks kõik oleneb ka kuidas reisida jms, aga põhieesmärki ta täitis, vabal ajal sai natuke mängida ning teinekord rongi/bussi vms oodates sai seepi vaadatud icon_razz1.gif Mudeliks siis HTC touch cruise ning oma 3,5 aastase vanuse kohta peab aku siiani suht hästi vastu....1,5-3 päeva olenevalt kasutusintensiivusest. Muidugi seepe üle 12h sellega vaadata ei saanud, pani pildi tasku icon_lol.gif Aga nii mõneski rongijaamas vms leidis mõne vaba pesa kuhu laadija lükata icon_wink.gif
Kommentaarid: 84 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 74
tagasi üles
iFlop
Kreisi kasutaja
iFlop

sõnum 26.05.2011 14:01:09 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:
Oleks aidanud kui seal kõrval oleks olnud ka ekraanisuurused icon_smile.gif Minu mäletamist mööda on iphone4 teistest testis osalenutest jupp maad väiksema ekraaniga.

Lisaks ekraani taustavalgustusele kulub natuke voolu ka pikslite peale. Ning iPhone 4's on piksleid jälle jupp maad rohkem, kui teistel icon_smile.gif
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 66
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 26.05.2011 14:03:58 vasta tsitaadiga

iFlop kirjutas:
Lisaks ekraani taustavalgustusele kulub natuke voolu ka pikslite peale. Ning iPhone 4's on piksleid jälle jupp maad rohkem, kui teistel icon_smile.gif
Tõsi kuid pikslite uuendamisele kuluv voolu hulk on üsnagi tühine taustavalgustusega võrreldes.
tagasi üles
Cander
HV kasutaja

sõnum 26.05.2011 14:09:49 vasta tsitaadiga

Olen positiivselt kindel, et minu Nokia C7 konkureerib teisele-kolmandale kohale tänu oma toitesäästurežiimile. Uuest peast peab aku uskumatult kaua vastu. Äriinimene ma päris pole, aga helistan iga päev ning sõnumeid toksin ka üpris tihti. Tavaliselt korra nädalas olen pidanud laadima.
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Mobiiltelefonid ja fototehnika »  Millise nutitelefoni aku kestab enim? mine lehele 1, 2  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.