Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Diesel157
HV veteran
|
17.05.2011 22:19:06
Arvutiga jama(emaplaat&ram) |
|
|
Sai mõned nädalad tagasi uus kast kokku pandud. Emaplaat sai tutikas ostetud. Umbes nädalake tagasi sai oma mälule veel üks mälu lisaks ostetud. Ostetud mälu oli vast postis kuidagi viga saanud ning kast sellega tööle ei hakanud. Enda omaga testisin mõlemad mälupesad üle ja kõik toimis muidu. Sai siis AK-st tellitud uus mälu, panin kasti kõik tip-top töötab. Täna hakkasin ketast puhastama(uus win clean install jne). Pärast ühte restarti kast enam pilti ette ei võta(teen uuesti restardi ja ei midagi, monitor viskab no signal). Hakkan siis asju tagant lahti ühendama, lootuses, et mingi x idiootne jama jälle. Sai siis mu pmst tutikas mälu tagant ära võetud ja kõik toimib jälle. Proovin uut mälu mõlemas pesas, aga kast pilti ette ei võta.
Kas on kuidagi võimalik, et selle katkise mälu kasti toppimine keeras mul 1 mälusiini perse ja nüüd keeras see perses siin mu tutika mälu perse . Enne selle katkise mäluga jamamist oli minu algne mälu kah mingiaeg 2 mälupesas prose jahutuse pärast, aga siis ei juhtunud midagi ja kõik töötas nagu peab.
|
|
Kommentaarid: 155 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
140 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
1 :: |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
Diesel157
HV veteran
|
17.05.2011 22:54:06
|
|
|
Identne päris polnud, aga kah sama firma, MHz ja CL. Töötasid ilusti koos ja sai üht teist juba mängima hakatud, aga nüüd . Esiteks on rahast s@£$€ kahju ja teiseks ei teagi milles viga on. Kas on emaplaadiga mingi porr, et näiteks järgmine mälu läheb ka peeti või hoopis kogu kast.
|
|
   |
140 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tcih
HV kasutaja
|
02.06.2011 14:24:37
|
|
|
Endal oli sama jama. Lasin ka mälud ära vahetada. Endal GA-890GPA-UD3H plate ja apacer ddr3 2gb'sed pulgad. Eraldi töötavad aga koos ei tööta kuidas ka neid ei topiks. Mängisin biosis tunde.
Hiljem lugesin plate manualist mälu support listi ning see viitas, et 1x2gb oli toetatud kuid 2x2gb enam mitte.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Diesel157
HV veteran
|
02.06.2011 14:49:12
|
|
|
Mul probleem lahendatud, aga miks tutikas mälu peale 4 päeva kasutamist ära suri on siianii müsteerium.
|
|
   |
140 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tcih
HV kasutaja
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|