praegune kellaaeg 19.06.2025 08:40:30
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
tahanteada
Lõuapoolik

|
23.03.2011 00:40:28
|
|
|
Luminofoori vilkumise m6ju silmadele ei toimu mitte sugugi ainult siis, kui "nina on vastu lina", ehk ekraani. Luminofoorlampide vilkumine h2irib silmi ikka juba meetrite pealt. Mul on endal 17 tolline l2ppar a meeter eemal ja t2esti tunda on tegelikult luminofoorlambi m6ju isegi veel sellelt kauguselt.
Postitatud mobile device
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
Helbeke
HV kasutaja

|
18.05.2011 23:15:40
|
|
|
Isend seisab laual, Kuna Eestis laod tühjad, sai tellitud Amazon UK-st. Maksis koos transaga ~220-230 € ning tuli kohale nädalaga.
16:10 ekraanisuhe oleks mulle rohkem meeldinud, aga küll harjub ära. Korpus on ikka tsipa liiga plastik võrreldes näiteks Delli U-seeria monitoridega. Samuti puudub igasugune kaablimajandamise võimalus, küll on aga plussiks sisseehitatud toiteplokk, sest mu varem kasutusel olnud LG W2284F-l on see pistiku küljes, mis mulle eriti ei meeldi. Vaatamata sellele ei ole IPS231P võrreldes W2284F-ga sugugi raskem. Gabariitidelt on nad võrreldavad.
Esimesed postituses mainitud 6-teljeline värvikontroll tähendab, et võimalik on reguleerida värve: Red, Greeb, Blue, Cyan, Magenta, Yellow. Nüüd oleks vaja kalibreerijale küüned taha saada.
_________________ i like my sugar with coffe and cream |
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
1 :: |
0 :: |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
silver010
HV veteran

|
19.05.2011 18:17:43
|
|
|
Helbeke kirjutas: |
Isend seisab laual, Kuna Eestis laod tühjad, sai tellitud Amazon UK-st. Maksis koos transaga ~220-230 € ning tuli kohale nädalaga.
16:10 ekraanisuhe oleks mulle rohkem meeldinud, aga küll harjub ära. Korpus on ikka tsipa liiga plastik võrreldes näiteks Delli U-seeria monitoridega. Samuti puudub igasugune kaablimajandamise võimalus, küll on aga plussiks sisseehitatud toiteplokk, sest mu varem kasutusel olnud LG W2284F-l on see pistiku küljes, mis mulle eriti ei meeldi. Vaatamata sellele ei ole IPS231P võrreldes W2284F-ga sugugi raskem. Gabariitidelt on nad võrreldavad.
Esimesed postituses mainitud 6-teljeline värvikontroll tähendab, et võimalik on reguleerida värve: Red, Greeb, Blue, Cyan, Magenta, Yellow. Nüüd oleks vaja kalibreerijale küüned taha saada. |
kuidas tol tellitud isendil pikslite poliitika on kah? oled kõrvuti U2311H-ga võrrelnud? kuidas muidu tundub?
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
Helbeke
HV kasutaja

|
19.05.2011 18:58:12
|
|
|
Oleks mul U2311 kõrval, poleks seda vaja olnud tellidagi Mõlemal LG-l, mis mul on, ei ole ühtegi surnud või muidu vigast pikslit.
_________________ i like my sugar with coffe and cream |
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
1 :: |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killhoven
OC`er

|
26.05.2011 11:16:59
|
|
|
U2311H on mängudes kah palju kiirem kui IPS231P ja IPS236V. Voolu võtab U2311H pmst sama palju ja need uued monitorid. Samuti lähevad nad LEDi kohta natuke liiga kuumaks. Lisaks sellele, et need monitorid ei hiilga veel mitmete erinevate näitajate poolest, on neil tegelik response time ikka palju hullem märgitust. Puhas butafooria. IPS236V puhul on tegelik mõõdetud sinna 30,8ms kanti (5ms "tehase" poolt), mis tähendab juba seda, et mängimiseks tuleks muu monitor võtta. Pikemalt võib lugeda probleemidest näiteks siit. Eraldi mainiks ära eriti agressiivse AG ghostingu.
Ühesõnaga ei midagi erilist kahjuks, office tööks enam-vähem nagu kõik teised sama hinnaklassi monitorid.
_________________ Foorumis on ühe lolli kohta kümme tarka, nii et jõud on enam-vähem võrdsed.™ |
|
Kommentaarid: 399 loe/lisa |
   |
345 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|