Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
aivar1988
Kreisi kasutaja

|
21.05.2011 19:28:47
USB hub välise toitega |
|
|
Tekkis vajadus sellise aparaadi järgi ning esimene mõte oli "miks mitte ise see teha?".
Põhimõtteliselt peaks leidma mõne 5V adapteri ning + ja - õigete klemmide külge ära ühendama või ei?
Kas hubidel läheb see vool arvutisse ka või on need juhtmed lahti ühendatud isasest otsast?
Ootan arvamusi ja huvitav millal uued USB 3.0 hubid siin müüki tuevad:P
|
|
tagasi üles |
|
 |
ranel
HV Guru
|
|
tagasi üles |
|
 |
aivar1988
Kreisi kasutaja

|
27.05.2011 19:55:00
|
|
|
Kuna siin juba selline teema siis jätkan..
Ostsin siis täna ühelt USB hubi. Välise toite arusaam mul aga isendiga ei ühtinud. Välise toite jaoks oli tal teine USB juhe mille teise otsas oli siis adaptri otsik ehk see mis hubi sisse läheb, mitte vooluvõrku. Tekibki siis nagu küsimus... mis krdima mõte sellel veel on? Probleem oligi selles, et läpakas ei toida mu seadet ära. Kas need hubid ongi siis kõik selliste "toite" juhtmetega või mõni on ikka 220V->5V adapteritega ka? Kui ma nüüd talle eraldi adapterit otsima pean hakkama siis palju tal ampreid olema peaks?
_________________ Battlelog: Aivar1988 |
|
tagasi üles |
|
 |
Villemk2
HV veteran

|
27.05.2011 20:31:18
|
|
|
4 pordi puhul 1,5 kuni 2 amprit @5V
|
|
tagasi üles |
|
 |
aivar1988
Kreisi kasutaja

|
27.05.2011 20:53:01
|
|
|
Villemk2 kirjutas: |
4 pordi puhul 1,5 kuni 2 amprit @5V |
3 usb väljundit + 1 sisend ja kaardislotid.
|
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
27.05.2011 21:39:48
|
|
|
Asi lihtne, see teine kaabel käib kas:
- teises USB-pesas, et arvutist lisavool võtta.
- lisatoiteplokis, millel on olemas samasugune vajalik USB-pesa.
Sellised USB-lisatoiteplokid on täiesti müügil olemas.
|
|
tagasi üles |
|
 |
aivar1988
Kreisi kasutaja

|
29.05.2011 00:39:49
|
|
|
tahanteada kirjutas: |
- teises USB-pesas, et arvutist lisavool võtta. |
No ja aga asi selles, et läpakas viskab errorit, et ala "the generic usb hub has exceeded the power limits of its hub port". Aku läbi või mingi muu kala. Siis ei saa ta seda lisavoolu ju kuskilt august kui tal seda pole. Tegelt ostsin ma selle lauaarvutile aga läpaka jaoks oli ta ka nagu mõeldud, et läpakal 2xmidit tööle saada (eks xp 10 dj midid).
tahanteada kirjutas: |
- lisatoiteplokis, millel on olemas samasugune vajalik USB-pesa. |
Mõtled neid mobla laadijaid? Adapter, kus on usb auk.
E: Otsisin veits neid adaptreid ja enamus annam aint 500mA välja. Seega 1,5 - 2 on palju nõutud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
The_Boss
HV Guru

|
05.06.2011 23:46:51
|
|
|
Läppar annab ka ainult 500mA välja (per pesa)...Või noh, peaks..Tihtipeale annavad isegi rohkem.
täpselt...Need mobla/apple toodete/muude mp3 mängijate laadijad.
Apple USB laadijad annavad isegi 1A ja rohkemgi välja.
Ok, hetkel leidsin ainult 1A ipodi laadija, mis ongi kõige tavalisem, aga ma väga kindel, et on üle 1A-ne ka olemas...
_________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust. |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|