praegune kellaaeg 26.06.2025 00:07:26
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
ener
HV vaatleja
|
11.01.2011 17:43:55
MODx |
|
|
Tere,
Mul tekib installeerimisega probleem. Ma olen jõudnud nii kaugele, kus pean sisestama andmebaasi nime, mis siis luuakse. Kuid kui ma vajutan "create or test ....." , siis ütleb, et ei saa andmebaasi luua ja käseb mul selle manuaalselt luua. Luues manuaalselt ära, siis ütleb täpselt seda sama. Ega Te ei oska öelda, milles viga võib olla?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Fukiku
Kreisi kasutaja

|
11.01.2011 18:09:19
|
|
|
Teenusepakkuja pole sulle vajalikke privileege andnud? Kas on vaja luua andmebaasi või tabeleid? Tihti on andmebaas teenusepakkuja poolt juba loodud ja pead seda kasutama - enda omasid luua ei saa. Zone on näiteks selline hosting. Seega vaata näiteks oma teenusepakkuja administreerimisliidesest MySQL alt järgi, kas seal on antud andmebaasi parameetrid, mida rakendustesse sisestada?
_________________ Foxic is just a simple fox
Enne kui sa küsid oma küsimuse - küsi seda vannipardilt! Rangelt soovitatav enne programmeerimise alafoorumisse uue teema tegemist. |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
ener
HV vaatleja
|
11.01.2011 20:13:26
|
|
|
Sain selle asja korda, aga installi lõpus tekib üks error: Error creating table for class modResource .
keegi teab millest see võib olla ja kuda korda saab?
|
|
tagasi üles |
|
 |
e-stonia
HV vaatleja
|
25.03.2011 15:57:23
|
|
|
Mul oli sama jama ükskord mingi Eesti shared hosting pakkujaga (ei mäleta milline aga ilmselt mingi Zone või Elion vms) siis ma ei viitsinud pikald maadelda ja tõstsin VPS'i peale ümber.
_________________ Greete.ga - mu 8a tütar õpib progemist ja tal on ka siin toimiv e-pood. Ostke mänguasju:) |
|
tagasi üles |
|
 |
M1ck3y
HV vaatleja
|
18.05.2011 19:24:15
|
|
|
Oleks küsimus kuidas seda MODx saab eestikeelseks panna Hetkel ei leia mingit kohta kuidasseda teha saaks ... tänud abi eest
|
|
tagasi üles |
|
 |
e-stonia
HV vaatleja
|
18.05.2011 19:30:24
|
|
|
MODx Revolution on ainult eesti keeles. System settingute alt. Käi need kõik läbi, saad targemaks ja kindlasti leiad ka koha, kus seda teha.
_________________ Greete.ga - mu 8a tütar õpib progemist ja tal on ka siin toimiv e-pood. Ostke mänguasju:) |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|