praegune kellaaeg 19.06.2025 10:29:19
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
KillerXP
HV Guru

|
18.07.2003 02:02:32
overclocking ja paar muret sellega seonduvalt (järjekordne kuid teistsugune) |
|
|
Niisis, arvuti konfiguratsiooni leiate kõik profiilist mis vaja. Bioss sai lastud peale eelmine kuu (kõige uuem mis siis oli sel hetkel). OS'x veel hetkel Windows XP Pro aga maybe mitte kauaks. Probleemidest nüüd siis:
*Suurendades prose FSB'd üle 152 tekkis selline efekt et ekraan jääb mustaks, üle 147 ´aga seda üldsegi ei saa panna kuna win'i jõudes jooxeb masin kohe kokku.
*Suurendades core voltaget 5% (core 1,58} hakkab koheselt win'i loadides bootima arvuti, 10% näitab musta pilti, 15% samamoodi. Defauldis oli core 1,52
*Suurendades rammide cas latensyt 2,5>2,0 peale tuleb järjekordne must ekraan
*Muutes rammide kiirust normal>turbo/ultra (või ükskõik mis muu peale algse) viskab musta
*Kordaja suurendamine ei aidanud kuna see vist intelil lukus nagu olen vihjetest kuulnud
Ehk üldkokkuvõtteks pole ma saand enda proset rohkem kui 2,66@2,9GHz tööle. Sõber sai sama (mitte identse), prose ja emakaga endal 3,6GHz peale tööle. Kusjuures erinevalt minust sai tema seda kordaja suurendamisega, mis mul effekti ei andnud. Millest selline erinevus. Minu mb on rev 1.01 nagu kontrollisin ja ka sellele vastav bioss aga on olemas ka rev 1.2, maybe sellest tingitud vahe? Ja mis tagajärjed oleksid kui prooviksin enda arvutil rev 1.2 biossi ja see ei sobi korralikult.
Edit: Temperatuuridest kah nati lisaks: asi töötab mul kuskil 35C peal idle'is ja 2,9GHz peal, jahutus on inteli inbox cooler.
|
|
Kommentaarid: 93 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
88 |
|
tagasi üles |
|
 |
DoS
HV veteran

|
19.07.2003 00:25:46
Re: overclocking ja paar muret sellega seonduvalt (järjekordne kuid teistsugune) |
|
|
KillerXP kirjutas: |
*Kordaja suurendamine ei aidanud kuna see vist intelil lukus nagu olen vihjetest kuulnud
|
KillerXP kirjutas: |
Kusjuures erinevalt minust sai tema seda kordaja suurendamisega
|
hmm..
|
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
plugger
Kreisi kasutaja

|
19.07.2003 00:32:37
|
|
|
Ja kui küsida tohib, siis miks sa seda masinat üldse niimodi piinad
_________________ ------------
IMHO |
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
2 :: |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|