praegune kellaaeg 08.08.2025 19:21:42
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
CommandsRef
HV kasutaja
|
02.05.2011 07:17:36
RGB signaali krabamine |
|
|
Tere!
Lugu selline: mul on 4 seadet, milledel on RGB väljund (720p). Mis oleks see mõistlik moodus nendest jooksva pildi saamine arvutisse? Lõppeesmärk on need videod internetti striimida. Võib muidugi juhtuda, et lahutus 1280×720 kahaneb lineaarmõõtmetelt kuni 2 korda, aga see pole ka hetkel oluline.
Vaatasin spioonipoe lehelt KMC4400R. Paraku ei saa ma aru, mis sisendid sellel kaardil on. Netis tuhlatess paistab Kodicomil veelgi kaarte olema, aga sisendite tüüpi ei taba ära.
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
02.05.2011 07:48:22
|
|
|
Arvatavasti sobiks otsinguks "VGA capture card"
ühe lihtsama leidsin siit, saab neid suht lugematult ritta panna, ehkki ma ei saanud aru, kas see VGA output oli seal lisavõimalus või ...
aga ägedam asi tundub olevat hoopis siin. Saadavust ei tea, aga näitena ta sobib.
_________________ suck less | ANNA MU SAI!
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu, |
|
Kommentaarid: 66 loe/lisa |
   |
59 |
|
tagasi üles |
|
 |
CommandsRef
HV kasutaja
|
02.05.2011 10:02:49
|
|
|
Nonii... suutsin vist esimese hooga jama ajada. Seadmete väljund on küll "Component Video", aga mitte RGB, vaid YPbPr.
RGB tuleb teemaks järgmisena, nii et djpvx vastus läheb ka kasutusele...
Hea oleks muidugi, kui saaks Eestist vastava kaardikese.
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
xecroy
HV kasutaja

|
02.05.2011 10:17:08
|
|
|
Üks variant oleks võtta näiteks 2 Hauppauge Tv-kaarti millel Dual analoog tüüner sees on. Kaks seadet ühe kaardi järgi ja 2 teise järgi.
_________________ Kõige suurem pidur on alati ketas. Naudi inimväärset elu, osta SSD! |
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|