praegune kellaaeg 22.06.2025 00:33:16
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
ntdetect
külaline
|
13.07.2003 01:49:41
|
|
|
hea küll ma ripuntan lame 3.92 ja lame 3.94 jaga tehtud mp3 üles ja kuidas te ise julgete öelda et vanem on parem kui 3.94 on kõrvaga kuuldav et on parem se on ju iseenda piinamine kui paned halva kvaliteediga. Lame 3.92 Link www.hot.ee/ntdetect/Lame_3.92.mp3 ja Lame 3.94 Link www.hot.ee/lameinside/Lame_3.94.mp3 kuulake ise
Mp3 Kvaliteedi Määrab ku te ripite
1) CD-ROM (ei soovita cd-romi sest kõik cd-rom -id ei loe audiot hea kvaliteediga soovitan cd kirjutajat sest se loeb paremini ja parema kvaliteediga ühe cd -de kloonimis programmiga saab teada kas teie cd kirjutaja või cd rom loeb hästi audiot se oli clone cd www.elby.ch)
2) Programm Millega Sa ripid mp3 -eks (Mina soovitan dbpoweramp Music Converter-it NB!sellel programmil on kaasas lame 3.92 dll fail aga tõmmake http://lame.bakerweb.biz sealt 3.94 dll fail ja pange sellele programmile se fail lame 3.92 asemele www.dbpoweramp.com)
3) mp3 codec (mina soovitan Lame 3.94 http://lame.bakerweb.biz)
4) Ja se kuidas sa paned selle arvutisse kas stereo või joint stereo või midagi muud sarnast (mina soovitan joint stereo)
Kui kuulad mp3 e siis määrab kvaliteedi
1) teie helikaart (ma soovitan 5.1 või paremat elikaarti)
2) teie kõlarid soovitan ikka üle tuhane krooni maksvaid kõlareid 4 ja kõlariga vähemalt)
2) teie kõrvad (soovitax puhtaks pesta)
3) mp3 player (soovitan winampi Winamp 2.91 või 2.95 beta aga võib ka olla mp3 cd player )
kõik on ise enesest mõistetav või ma exin SINA MÄÄRAD IKKAGI LÕPUKS MP3 KVALITEEDI kui oskad saad hea ja kui ei oska siis ei sa head kvaliteeti
|
|
tagasi üles |
|
 |
terminaator
HV kasutaja
|
13.07.2003 23:13:56
|
|
|
Väga meeldiv, et sa võtsid aega ja nad ka tõepoolest uploadisid. Sellist asja iga päev ei näe..
Kas sa ka võiksid kirjeldada mida ja kus (= mitmendal sekundil) sa kuuled, mille tõttu 3.92 kvaliteet sulle halb tundub? Kas kõlab paremini?
tsitaat: |
1) CD-ROM (ei soovita cd-romi sest kõik cd-rom -id ei loe audiot hea kvaliteediga soovitan cd kirjutajat sest se loeb paremini ja parema kvaliteediga ühe cd -de kloonimis programmiga saab teada kas teie cd kirjutaja või cd rom loeb hästi audiot se oli clone cd www.elby.ch)
|
CD on digitaalne ja kui sa just juhet oma lugejast helikaarti vedama ei hakka, siis kvaliteet küll muutuda ei tohiks. Seda muidugi sel juhul kui lugeja tuksis ei ole..
Tähtis on ainult koodek, dbpoweramp on vaid graafiline kasutajaliides, mis edastab parameetreid koodekile.
4) Ja se kuidas sa paned selle arvutisse kas stereo või joint stereo või midagi muud sarnast (mina soovitan joint stereo)
|
alt-preset'id on mõeldud andmaks parimat tulemust antud bitrate'il. Nad loodi selleks et iga isehakkaja ei üritaks leiutada oma "parimat" käsurida.
2) teie kõlarid soovitan ikka üle tuhane krooni maksvaid kõlareid 4 ja kõlariga vähemalt)
2) teie kõrvad (soovitax puhtaks pesta)
3) mp3 player (soovitan winampi Winamp 2.91 või 2.95 beta aga võib ka olla mp3 cd player )
|
Helikaardi väljundite arv kohe kindlasti ei mõjuta kvaliteeti. Kui närima hakata siis peaks ta ju kehvemgi olema, sest sama raha eest tuli 2 väljundi asemele tekitada 6. Nn artifaktide ehk koodeki "vigade" otsimiseks on kõrvaklapid paremad kui kõlarid. Mp3 player kui mp3'e dekodeerija erilist rolli ei oma, kuna ta pakib vaid mp3'e lahti. Analoogia võiks tuua .zip arhiveerimisega: kui sul on mõni pakitud .zip fail siis ei oma erilist tähtsust, millega sa ta lahti pakid, kas WinRar'iga või WinZip'iga.. Pakkimise effektiivsuse määrab ikka ära see millega sa ta pakkisid - kui palju on tulemus originaalist väiksem.
kuidas te ise julgete öelda et vanem on parem kui 3.94 on kõrvaga kuuldav et on parem se on ju iseenda piinamine kui paned halva kvaliteediga. |
Mõned selgitused Lame'i versioonide erinevuste kohta võib leida siit,siit ja siit. Soovitatav versioon on 3.90.3, alt-preset'ite jaoks loe seda. Aga kui sind huvitab, siis sa võid näiteks katsetada ka Lame 4.0
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
ntdetect
külaline
|
18.07.2003 20:06:08
|
|
|
kurat võtaks te ei saanud aru kui kuulad mitte ei tee KUI KUULAD kuisa mingi sita elikaardika kuulad ega siis mingit head eli ei tule
|
|
|
tagasi üles |
|
 |
terminaator
HV kasutaja
|
18.07.2003 20:22:37
|
|
|
Palun kasuta kirjavahemärke ja väljenda ennast selgemini, sest ma ei saa aru mida sa öelda tahad..
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
pyromaan
HV kasutaja

|
18.07.2003 21:04:24
|
|
|
2) teie kõlarid soovitan ikka üle tuhane krooni maksvaid kõlareid 4 ja kõlariga vähemalt) |
misajast muusikat mingi 4.1 või 5.1 süsteemiga kuultakse ???
ikka stereo-kõlarite paar
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
HGtafka
Kreisi kasutaja

|
18.07.2003 21:20:39
|
|
|
pyromaan kirjutas: |
2) teie kõlarid soovitan ikka üle tuhane krooni maksvaid kõlareid 4 ja kõlariga vähemalt) |
misajast muusikat mingi 4.1 või 5.1 süsteemiga kuultakse ???
ikka stereo-kõlarite paar |
meibi mõni tüdineb stereost ära, aga 5.1 on rohkem võimalusi, endalgi plaanis 4 kõlli süsteem teha, estoniad tavakõllideks ja mingid muud surroundiks(kudagi see oli et miinused vist kokku ja plussid siis 1 ühte kanalisse teine teise) ülilahe heli tuleb(Y) kahjuks võimendi ei luba mulle seda nii et ootan paremaid aegu.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|