Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tanel
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
1 :: |
0 :: |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
14.05.2011 00:11:21
|
|
|
hea et ma kuulu selle 0,00001% juurde, kes kasutab näoraamatut siis, kui meelde tuleb, ehk siis kord kuus
Polekski seda teinud, aga ähvardati pulmakutsest ilma jätta
USA inimesed ja naised ei ole normaalsed. Normaalsed inimesed lähevad ärgats pellerisse või vannituppa ja seda ilma internetita
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
mirko27
HV veteran

|
14.05.2011 01:12:43
|
|
|
Mulle meeldib küll sitamajas uudiseid lugeda, saab raisatud aja kasulikult tööle panna.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
UB
HV Guru

|
14.05.2011 09:48:48
|
|
|
Igal ühel oma. Mina ka ei kujutaks elu enam ilma internetita ette. Õnneks pole kiindumust ühegi kindla saidi vastu, kuid internet on sama oluline kui telefon või televiisor - kui neid ei oleks, siis ma arvan, et minu ellu tekiks väga palju tühja ruumi. Mul on ka harjumus enne magamaminekut telefonist oma rss vood ja postkast läbi lugeda ning tegelikult ei näe ma selles midagi halba. Juba aastaid on inimesed enne magamaminekut raamatuid lugenud ning see et ärgates arvuti käima paned on ka täiesti normaalne tegevus. Nüüd siis pole vaja arvutit enam käima panna vaid vaatad oma öö jooksul toimunud sündmused telefonist ära - see on nagu kohvilauas ajalehe lugemine
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Braien
HV Guru

|
14.05.2011 10:19:37
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
hea et ma kuulu selle 0,00001% juurde, kes kasutab näoraamatut siis, kui meelde tuleb, ehk siis kord kuus
Polekski seda teinud, aga ähvardati pulmakutsest ilma jätta
USA inimesed ja naised ei ole normaalsed. Normaalsed inimesed lähevad ärgats pellerisse või vannituppa ja seda ilma internetita  |
Mul pole üldse kontot
_________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? |
|
Kommentaarid: 102 loe/lisa |
   |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|