praegune kellaaeg 21.06.2025 20:15:20
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
KaksKuus
HV vaatleja
|
17.04.2011 20:33:16
Probleem iPod'i peale salvestatud failidega |
|
|
Oleks vaja abi järgneva probleemi lahendamisel:
Salvestasin iPodi peale ühest arvutist pilte mida hakkasin C:formatima kuna tal oli viirus ja üldse paska täis, kõik oli hea kuni hakkasin teisse arvutisse neid faile ülekandma, siis Avast antiviirus tuvastas mitu trooja viirust ja ühe wormi, mis võimalik et endid copynud pilitte kasuta sest nimi oli viirustel pilidid... .exe. Kui avast oli ära blokkinud viirused siis jäid kaustatest milles pildid olid alles aint shortcutid mis 12kB sain aru et midagi jama, kuna ka neid avades tuli mingi error, aga põhiline on see et iPodil oli mälu veel täis kui vaatasid tema mahtu, siis ma copysin iPodi ketta arvutisse ja seal on ta nüüd faili suurus 1,6 GB aga midagi ei ole kasutas näha, sooviks teada kuidas neid faile sealt nähtavaks teha, tahaks neid pilte veel siiski näha , lugesin netist natuke, kuigi oli raske otsida selle kohta midagi sest enamus vastused tuli, et enam ei näita laule itunes aga mul teema just iPodi peale tõstetud failidega, mitte iTunesi kauda salvestaud lauludega.
|
|
tagasi üles |
|
 |
warwas
HV Guru

|
17.04.2011 21:00:47
|
|
|
Kulla mees, vaata nüüd korra oma jutt kriitilise pilguga üle ja pane ilusti viisakalt kirja, milles on probleem ja mida sa saavutada tahad.
Sellisest 100+ sõnalisest lausest on suhtkoht keeruline midagi aru saada...
|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 :: |
224 |
|
tagasi üles |
|
 |
KaksKuus
HV vaatleja
|
17.04.2011 21:25:55
|
|
|
Ok, probleem kui lugeda viitsid rahulikult on selles, et tõstsin msn viirusega infectiud masinast pildid ipodi peale ja kui ühendasin ipod teise arvutiga, siis antiviirus leidis mitu trooja viirust blokkis need ja saatis vaulti, peale seda jäid ipodi kaustatest kus pilidid sees on ainult 12KB suurused shortcutid alles, kuigi properties alt näitas 2GB ipodil oli 1,6 GB mälu kasutatud. Ma sooviks, et keegi seletaks mulle kuidas need pildid sealt kätte saada, need peavad seal olemas olema kui ma tegin Ipodi kettast koopia arvutisse ja selle faili suurus on 1,6 GB aga nagu ipodil ei ole kausta sees mingeid faile näha.
EDIT:
suured tänud abi eest ... ei mõtle pahasti.
Leidsin peale pikemat otsimist ise ülesse vastuse jumal tänatud:D.
Kui kellelgi kunagi juhtub sama, siis panen siia lingi kust sain vastuse kätte, väga lihtne tegelikult oli:
http://www.computing.net/answers/security/usb-not-showing-files/31277.html
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|