praegune kellaaeg 21.06.2025 22:16:26
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Joel
HV kasutaja
|
16.04.2011 03:24:37
arvutisse installeeritud printerite ja nende seadistuste varundamine ning draiverite ja seadistuste taastamine varukoopialt |
|
|
Tere
Kas keegi teab ja oskab soovitada, kas on olemas sellist programmi, millega saab varundada arvutisse installeeritud printerite seadistuse (ja hea oleks ka draiverid, kuigi selle jaoks on tegelikult programmid olemas) ning pärast ka printerite seadistuse sellelt varukoopialt arvutisse taastada?
Ehk näiteks olukorras, kus mingil põhjusel ei ole võimalik peale arvutile formati tegemist kõiki printereid uuesti installeerida ja seadistusi arvutis paika panna, kuna arvuti ei asu nende printeritega samas võrgus. Või näiteks olukorras, kus ettevõttel on mitu kontorit ning töötajad sülearvutitega liiguvad nende kontorite vahel (kontorid ei ole ühtses võrgus), siis iga kord peale arvutile formati tegemist või uue arvuti kasutusele võtmist saaks kõik ettevõtte erinevates kontorites kasutatavad printerid ja nende seadistused ühe korraga paika panna.
Olen otsinud internetist selliseid programme, arvasin millegi pärast, et valik peaks päris lai olema, kuid ainus mis ma leidsin on Microsofti PrintMig, mille kohta põhiline arutelu on aastaid vana ja seda seepärast, et seda programmi ei tehta enam pikka aega.
Kas üldse on sellist tööriista olemas, mis võimaldaks korra arvutisse paika häälestatud printeri varundada või kasvõi näiteks laseks printeri seadistada arvutisse ilma, et arvutil oleks vajadus selle printeriga kohe suhtlema hakata?
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
16.04.2011 08:52:57
|
|
|
Jah printerite seadistuse varundamisega on kehvad lood.Näiteks kodukasutajana olen ma suutnud skänneerimisprofiilid varundada ja edukalt taastada.Olen suutnud ka kohaldatud printeriprofiili varundada ja taastada aga jama selles, et igal käivitusel tuleb eraldi määrata see kohaldatud profiil mis kokkuvõttes muudab asja suht mõttetuks eriti, kui seal profiilis eriti palju sätteid pole.Lisaks üritasin siis default profiili muuta või avada aga paraku see on .dat faililaiendiga ja ükski programm seda mõistlikult ei avanud.Lisaks asub see mitteuniversaalses asukohas (erinevalt skänneerimisprofiilidest), seega ei saa ka soovitada mis failid või kaustad tuleks varundada .
Näiteks minul C:\ProgramData\CanonBJ\IJPrinter\CNMWindows\Canon MP110 Series Printer\profile.dat
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
17.04.2011 11:40:25
|
|
|
Joel, palju sul neid printereid on ja kas võrguprinterid või tavalised USBi omad?
Põhimõtteliselt saad mõlema puhul ju ühendamata printerita arvutis driverid installida ja seadistada. Lisad uue printeri ja sealt juba valid liidese ja asukoha (kui võrguprinter).
|
|
Kommentaarid: 730 loe/lisa |
   |
1 :: |
1 :: |
551 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|