praegune kellaaeg 22.06.2025 05:00:06
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
hendrik32
HV Guru
|
13.04.2011 17:58:07
Arvuti ei võta toidet üles. |
|
|
Pmts ei saa emaplaat enam toidet ning sama on ka monitoriga, mis ei lülitu enam sisse, kuigi kõik teised seadmed toas töötavad laitmatult. Mul juba oli täpselt sama probleem 2 nädalat tagasi ning siis viisin kogu arvuti garantiisse ja seal läks see normaalselt tööle ning kõik testid õnnestusid ka ja nüüd tekkis see sama probleem uuesti. Ma kardan, et selles on süüdi monitor, mis hakkab läbi minema, kuna viskab screen saver'isse minnes ette valge ekraani ning ainus võimalus seda parandada on eemaldada toide ning uuesti sisse panna, aga kõik on võimalik.
Äkki keegi oskab aidata või siis vähemalt suunata?
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
13.04.2011 19:39:39
|
|
|
Pane teine ekraan järgi, siis näed, kas viga on ekraanis või arvutis.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
hendrik32
HV Guru
|
13.04.2011 22:52:16
|
|
|
tahanteada kirjutas: |
Pane teine ekraan järgi, siis näed, kas viga on ekraanis või arvutis. |
Isegi ilma ekraanita ei saa emaplaat toidet ning samas ilma arvutita ei saa ka ekraan toidet, nii et mõlemad on ilma toiteta. Kuid nagu ma ütlesin, et garantiisse viides hakkas arvuti lihtsalt tööle ning kõik oli 2 nädalat korras, kui see nüüd täna uuesti juhtus.
Ning juhtmes ega stepslis asi ei ole, kuna vana arvuti läheb sama juhtmega tööle ning olen proovinud ka teisi stepsleid ning midagi pole vahet.
Seda võin ka veel lisada, et arvuti saab vahepeal paariks sekundiks voolu üles ja siis viskab jälle voolu välja. See tekib tavaliselt siis kui ma paar korda juhet sisse-välja panen/võtan.
EDIT: Nii, nüud sain arvuti uuesti tööle, kuid kui ma võtan korra juhtme tagant ära ja panen tagasi, siis ta enam voolu ei saa ning alles pärast mitmet korda sisse/välja klõpsutamist saab ta uuesti voolu tagasi.
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
0 :: |
1 :: |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|