Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
DigeBeni
HV Guru

|
08.04.2011 13:08:57
|
|
|
... kümnekonnast tab'ist saab veel aru aga 100-200 tab'i ? Mis eesmärk sellele veel peaks olema ?
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
psydeblo
HV Guru

|
08.04.2011 13:13:23
|
|
|
DigeBeni kirjutas: |
... kümnekonnast tab'ist saab veel aru aga 100-200 tab'i ? Mis eesmärk sellele veel peaks olema ? |
e-peenis.
|
|
Kommentaarid: 148 loe/lisa |
   |
0 :: |
135 |
|
tagasi üles |
|
 |
SurfData
HV Guru

|
08.04.2011 13:32:01
|
|
|
... kümnekonnast tab'ist saab veel aru aga 100-200 tab'i ? Mis eesmärk sellele veel peaks olema ? |
Kodus näiteks uudiste lugemine ja kõrval kui näen silma mingit huvitavat uudist avan ta uues tabis ka kohe et hiljem lugeda ja nii neid koguneb vaikselt. Tööl on mul nö 2 opera akent lahti. Kummaski on ~50 tabi. Ühes on tööasjad (hulgilaod, tootjate lehed, viimati päritud tooted meie kodulehel jne) ning teises instantsis on lahti HV-d, revjuud, tähtsamad riistvara uudised jne. Alati ei saa kohe kõiki revuusid lugeda, siis klikin lahti ja kunagi kui vabam hetk on loen läbi. Mõlemas aknas püsib tabide arv enamasti 40-50 kandis. Masin on töös 24/7 ja niimoodi kuude viisi (kuni 9 kuud on suudetud saada ilma pikemate elektrikatkestusteta ), seega aknaid kinni ei pane ja on kogu aeg avatud. Kõrval on ka IE lahti ~20 tabiga, kuna osad maaletoojad operaga väga avaneda ei taha ja näitavad vigaselt.
|
|
Kommentaarid: 84 loe/lisa |
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
08.04.2011 15:04:30
|
|
|
... tjah, ma toimin natuke teisiti, mul on uudiste ja muude selliste asjade jaoks olemas järjehoidjaribal eraldi kaust, kuhu need tõstan, kui kohe aega lugeda pole. Sedavõrd paljude tab'ide lahti hoidmine raiskab ju mõttetult ressurssi xmarks süngib selle kausta serverisse ja loen neid n. kodus või kus/kuna iganes aega leiab ...
   |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
SurfData
HV Guru

|
08.04.2011 15:05:21
|
|
|
... tjah, ma toimin natuke teisiti, mul on uudiste ja muude selliste asjade jaoks olemas järjehoidjaribal eraldi kaust, kuhu need tõstan, kui kohe aega lugeda pole. Sedavõrd paljude tab'ide lahti hoidmine raiskab ju mõttetult ressurssi  |
2,5 aastat tagasi koduarvutit ostes saigi 8gb rammu sisse topitud, et ei peaks hakkama tabe kinni panema kui neid üle 10 lahti on kuna masin ei jaksa välja vedada. Sel aastal masina uuendus plaanis ning siis läheb juba 16gb sisse ning see 16gb maksab vähem nagunii kui on prose või video, seega ei näe mõtet selle koha pealt koonerdada.
|
|
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
08.04.2011 15:10:59
|
|
|
... ja kui see tab'ide hunnik peaks kokku jooksma või kui sa sooviks n. pihuseadmes neid uudiseid-artikleid lugeda ? Minul süngib xmarks need kaustad serverisse ja võin iga kell, misiganes seadmes või süsteemiga need endale ette võtta ja lugeda ...
   |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
SurfData
HV Guru

|
08.04.2011 15:13:28
|
|
|
... ja kui see tab'ide hunnik peaks kokku jooksma või kui sa sooviks n. pihuseadmes neid uudiseid-artikleid lugeda ? Minul süngib xmarks need kaustad serverisse ja võin iga kell, misiganes seadmes või süsteemiga need endale ette võtta ja lugeda ... |
minu touch screen loks on üle 3 aasta vana hetkel, seega sellega nagunii väga ei brausi (liiga lahja). Ootan normaalseid 2-tuumalise prosega fööne hetkel, et endal välja vahetada. Kui tabide hunnik kokku jookseb, mis sellest siis on? restoreb ju automaatselt kõik nii opera kui ka IE.
|
|
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
08.04.2011 15:27:04
|
|
|
... mul on mitmeid halbu kogemusi, kui restore pole siiski jäädvustanud päris viimast seisu, seega ei usaldaks seda lahendust päris lõpuni
   |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
08.04.2011 15:29:58
|
|
|
... ja kui see tab'ide hunnik peaks kokku jooksma või kui sa sooviks n. pihuseadmes neid uudiseid-artikleid lugeda ? Minul süngib xmarks need kaustad serverisse ja võin iga kell, misiganes seadmes või süsteemiga need endale ette võtta ja lugeda ... |
Mina harrastan kaaskõnelejaga analoogset praktikat. Avatud tab ei vaju unustusse, nagu seda teevad tihtilugu järjehoidjad, e. tegu on osaliselt enda tähelepanu sihiliku fokuseerimisega või siis vastavalt vajadusele ka hajutamisega. Aka "get things done".
Surnud sessioone on vähe ning siiani pole FF + TabMixPlus ühtegi kokku kukkunud protsessi (tõsi.. - FF aga jookseb mõni kord nädalas ikka kokku ) unustanud e. kõik on käbedasti kättesaadav.
Mis puutub ressurssidesse, siis kui on vaja, kasutagu julgelt. Siiani ei ole puudust tundnud ja adekvaatsem kogus RAM'i võiks ju ikka kasutust ka leida, mitte vaid arvuna ilutseda.
Küll aga on sünkroonimisega probleeme - aparaadile mobiilne ff peale ei lähe (armv6), et kergesti "pushida" ning teisi teenuseid, mis ei vaja registreerimist e. minu info ja käitumisharjumused poleks saadaval, pole nagu olemaski, mis ka edukalt töötaksid. Nõutu värk, aga saab hakkama - kopeerin lingid dropbox'i ja loodan, et viimane julgelt ei monitoori nii.
|
|
Kommentaarid: 274 loe/lisa |
   |
6 :: |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
08.04.2011 15:52:53
|
|
|
... mina kasutan Androidile sünkimiseks Dolphin HD ja Xmarks kooslust, monitoorimishirmu ei oska kommenteerida, pole midagi nii salajast või äraspidist mu lingivaramus, mida peaks häbenema või suisa varjama
   |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
09.04.2011 07:52:44
|
|
|
Mis tabidesse puutub on minul tavaliselt <10 tükki neid lahti.Kui uudiseid loen siis avan tõesti iga uudise eraldi tabis aga vahe on selles, et ma loen enamuse kohe järjest läbi mitte ei jäta ette.Kui tõesti on mingi tab mida vaja säilitada, siis salvestan ajutise bookmarki.Üldiselt kõigub mul bookmarkide arv seal 100 kandis.Pealegi kõike pole vaja tingimata bookmarkida, kui otsing on kliku kaugusel.Muidu muudab vajaliku asja leidmise lihtsalt raskemaks bookmarkide seast.
Ühtlasi: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/read-it-later/
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |