praegune kellaaeg 22.06.2025 17:09:32
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
G2rry
HV kasutaja

|
11.03.2011 20:37:53
Windows 7 install usb-lt pentium4.le error 0xc0000428 |
|
|
Tere!
Mure siis selline et saan errori kui üritan installida windows7
Suur PILT errorist : http://web.zone.ee/g2rry/error.jpg
Boodin käima usb pealt sellise süsteemi abil, sest muidu bios ei taha üldse usb pulga installi tunnistada.
http://www.sysgear.org/2010/05/how-to-boot-from-usb-on-old-computers/
Muidugi olen ka windows 7 bootivat plaati kasutanud ja sama errorit saanud. Niisama arvuti stardi ajal muidugi plaat ei bootinud aga teistel raalidel bootis. Panin windowsist seest kui xp peal oli et uus install ja siis ta teeb muidugi restardi vahepeal ja tuleb sama error mis üleval pildil.
Lootsin et usb pealt asi töötab aga ilmselgelt mitte.
Olen proovinud mitmeid erinevaid windows seitsmeid mis teistel arvutitel töötavad nii usb kui dvd pealt.
Milles võib asi olla?
Olen kuulnud et kui windows 7 installis kasutada mingit Vista boot asja siis hakkab ilusti tööle aga no nii tark ma küll pole et seda sinna sisse aretada.
Ilgelt tahaks win7.t lauakale ka. Ükskord läbi ussi noksi sain 7 peale aga ei ole enam seda plaati alles mis sellega hakkama sai.
Ehk on mingi pääsetee?
Tänud!
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
sama123
HV veteran
|
15.04.2011 18:14:58
|
|
|
Omal oli ka mingi ligilähedane probleem ja loobusin.Vanal raual on XP ja kui aega saan või xp jälle nahka läheb hakkan üritama.Tundub,et P4 ja win7 on erinevatest ajajärkudest ja sobimatud,kui saabki peale siis ei jõua vedada.
|
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|