praegune kellaaeg 20.06.2025 00:38:42
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
murka_
HV vaatleja
|
31.03.2011 21:07:10
|
|
|
Tegele mingite isiklike projektidega. Ehk mõni kasvab nii suureks ja märkimisväärseks, kogemusi saad veel pealekauba.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
matik
HV kasutaja
|
11.04.2011 00:01:42
|
|
|
mictsekk kirjutas: |
Kui suur on võimalus peale baka kraadi omandamist eestis progejana tööd leida? Kui mingite reaalsete projektidega tegelenud ei ole, siis suht nullilähedane? |
opensource projekte on ka mustmiljon, mis nutavad C++ progejate järgi. palka küll (alguses) ehk ei saa aga kogemuse saad küll. ja CV-s sellise asja peale ei vaata viltu küll keegi.
feediks veel vana trolli ka natuke
Deathmerch kirjutas: |
Fukiku kirjutas: |
Jah, aga see toobki meid ju ikkagi selleni, et meil on 5 geeniust, kes mõtlevad välja tööriista ja tuhanded, kes seda kasutavad. Jah, need viis meest peavad baitkoodi hommikuks sööma aga kasutajatel pole selleks vajadust, ju. Seega eeldada, et kõik progejad peaksid madala taseme teadmisi omama ning ilma selleta ei saa, on natuke vale.
|
Ma arvan et see on natuke üle dramatiseeritud, asi pole üldse nii hull. Kui inimene suudab pähe tuupida kõrgkeele tohutu hulga käske, klasse ja funktsioone, siis peaks ta ka hakkama saama low-leveliga, küsimus on rohkem viitsimises ja suhtumises.
|
Küsimus ongi täpselt viitsimises, suhtumises ja valikutes.
Ma ei viitsi sõita manuaalkäigukastiga autoga ning ma ei viitsi autot ise ka parandada. Kui autol on midagi viga, siis ma viin ta teenindusse. Miks peaks ma oma pead vaevama pisiasjadega? Ok, esitulepirnid ja aku ehk vahetan ära, aga sellega lugu ka piirdub.
Samas on mul palju tuttavaid ja sõpru kes võtavad ka mootori lahti kui vaja jne.
Respekt muidugi
Progemisega samamoodi. Low-leveli mõistmise asemel on palju loogilisem valik (mulle) see, et mõista nt süsteemi arhitektuuri, sõltuvusi, hoomata suuremat pilti. Ma ei hakka iga bugi pärast nüüd ASMI ära õppima, et päevi ja öid veeta oma programmi koodi ASM-is lugedes. Selle jaoks on mul debugger ja vastavad tööriistad, millega asi ära fixida paari tunniga. Ja see on loogilisem valik kui see, et trügida endale tundmatule alale ning õppida nädalaid või kuid. Mulle piisab sellest, et ma tean, mis on bitt, bait, word ja mis on little-endian ja big-endian vahe, kui majandada otse mälus.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|