praegune kellaaeg 19.06.2025 18:59:21
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
vril
HV veteran

|
06.04.2011 15:35:12
kas SSD vajab värsket wini installi? |
|
|
paigaldasin masinasse SSD ketta, kuid ei viitsinudinstalleerimisega otsast alustada ning seetõttu panin sinna oma vana plaadi tõmmise peale. mingist paragoni softi kasutades. ketast kasutama hakates ma mingit märgatavat kiiruse kasvu kogenud ei ole. AHCI sisselülitamine põhjustas selle, et arvuti ei lugenud enam hiirt ega klaverit sisse ning jäi enne windowsi laadimist pidama (aitas ainult emaplaadi reboot st patarei ära ja uuesti tagasi). milles võib olla kamma ja kuis ma uue kanni eeliseid saaksin nautida? kogu raud on mul profiilis kirjas.
_________________ ma mõtlen seda tõsiselt
tel. 56 51 809 |
|
Kommentaarid: 120 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
110 |
|
tagasi üles |
|
 |
Reimold
HV kasutaja
|
|
Kommentaarid: 59 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
vril
HV veteran

|
06.04.2011 20:41:44
|
|
|
hmm. järgisin õpetust, kuid mul oli seal juba väärtuseks määratud 0. aga millegipärast on selles aknas , mis avaneb kui klikata "Modify" pealkiri 'Edit DWORD (32-bit) Value'. mul aga Win7 64-bit. äkki siis peaks kuidagi teisiti proovima?
_________________ ma mõtlen seda tõsiselt
tel. 56 51 809 |
|
Kommentaarid: 120 loe/lisa |
   |
1 :: |
110 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|