praegune kellaaeg 20.06.2025 10:21:51
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
silver88
HV kasutaja
|
14.03.2013 08:32:03
Samsung Galaxy S Duos GT-S7562 Elisa andmeside muutub inaktiivseks, peale pikemat telefoni seismist |
|
|
Tere,
Olen tähele pannud, et mu Samsungil muutub andmeside mitteaktiivseks, kui telefon on sleepis seisnud (andmeside sees) terve öö. Näitab ilusti H tähte, kuid internet ei liigu mitte kuhugi suunas. Proovides ka andmesidet maha võtta, ei juhtu mitte midagi, internet jääb justkui aktiivseks. Aitab ainult telefonile restarti tegemine. Täheldasin sama ka oma eelmise telefoni Sony Tipo Dual juures. Ühes telefoni SIM kaardis on kasutusel Elisa operaator, teises EMT. Andmesidena kasutan esimest SIM kaarti, seega Elisa interneti. Hakkan juba kahtlustama, et äkki viga on operaatoris, mitte telefoni(de)s.
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
trioxide15
HV vaatleja
|
14.03.2013 17:21:26
|
|
|
Endal sama jama sama telefoniga.
Nett katkes suvaliselt, toimis nagu tahtis. Ka leviga oli probleeme, kadus kaootiliselt samamoodi.
Mul Eesti kaardiks Elisa-kõik toimib tip top.
Soome kaart-Saunalahti (mis on Elisa tegelikult).
Jamad olid/on Saunalahti kaardiga.
Vahetasin simi,nüüd vähemalt ei katke nett ega levi suvalistel hetkedel, kuid nett nö. hakib ikkagi.
Telefonis netiseaded kõik nii nagu Elisa nõuab,aga jah...
Ei teagi kelle süüks panna asja, kas telefoni viga või teenusepakkuja.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|