Ubisoft today announced Anno 2070, a futuristic spin on the strategy franchise due out this Winter for PC. Players can take control of two factions - the Tycoons and the Ecos - through both a singleplayer and multiplayer mode.
"Anno 2070 is a very ambitious game that will feel both familiar and fresh to fans of the series," said Adam Novickas, director of marketing at Ubisoft.
"Due to the game's futuristic setting, the development team wasn't restricted by historical boundaries and was able to dream bigger than ever before. It's a new take on a great franchise that both newcomers and longtime fans will love."
Anno 2070 features a brand new game engine, developed specifically by Related Designs.
Isegi märgin maha, ootan kindalsti _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine
Ise olen Anno 1404-s rahvastiku kusagile 15 000 kanti kasvatanud. Mõne tsenaariumi olen ka võitnud, oleneb mida endale sihiks on pandud mängu käivitamisel.
Saab näha mis 2070 toob.
Huvitav kas siis tuleb ka sõjaväe puhul esile hävituslennukkid, tankid jms relvastus?
kindlasti tuleb väga huvitav mäng, viimane anno on üks mu lemmikmänge olnud. tahaks veel ja veel mängida aga viitsimist ei ole :S _________________ Steam: Renq Origin: Renq86 Uplay: Renq86
Samuti loodan, et MP'le mapi genereerimine on vähe rohkem "custom" ja tahtmisel saan gennida ka XXXXL mapi (tundsin Anno 1404's puudust VEEL SUUREMATEST kaartidest, eriti kui 4'kesi mäng oli) _________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do."
Proovin ka kohe ära. Selle aasta oodatuim mäng. Eelmist sai sõpradega oksendamiseni mängitud, kusjuures ilma naljata, mängima hakkasid ka seltskonna naisterahvad, kes elusees mänge mängida pole armastanud.
Müstika kui hea mootor on eelmisel annol. Sellelt ootan midagi samaväärset ning videode järgi tuleb paremgi veel.
_________________ Winter is coming...
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.