praegune kellaaeg 26.06.2025 21:47:50
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
mauro
Kreisi kasutaja

|
14.06.2011 12:56:28
Amd ATH II X3 450 - core unlock infot |
|
|
sai siis soetatud õks (koos M4A78LT-M asuse mobo-ga) ja siis biosist proovitud - üks korralik tugev 4-s tuum, stabiilne ka.
Aga L3 cache-t ei avanud (ehk puudu või rikkis) aga ehk probleem hoopis biosi-s saada olevates valikutes - kuna seaded puudutasid ainult cpu tuumasid (va juhul kui L3 peaks automaatselt avanema kui 4-s tuum sisse lülitatud).
Ehk on mingit windowsi enda softi millega saaks lihtsalt testid, kas L3 üldse eksisteerib?.
Või saab mudeli/seeria numbrist välja lugeda, et kas kasutati juba L3 - kuna x3 puhul ju leidus kahte tüüpi kiipe (propus vs deneb)...
Ah jaa - igalt poolt loen et unlovkimine keerab temp. jälgimise peesse.... ei tea aga mul näitab ilusti temp-i iga tuuma kohta.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
K3ndu
HV Guru

|
14.06.2011 15:40:25
|
|
|
Mul avatud ja L3 cache läheb koheselt lahti kui kasutatud unlockimist. Endal kahjuks 4 tuum stabiilseks ei läinud ja olen hetkel L3 Cachega lihtsalt.
Mingid koodid olid ka prosedel peal mis on mis, võibolla Googeldades leiad midagi.
ENdal temp jälgimine ka perses, kuid kui maha võtan siis OK jälle.
|
|
Kommentaarid: 126 loe/lisa |
   |
1 :: |
116 |
|
tagasi üles |
|
 |
mauro
Kreisi kasutaja

|
14.06.2011 16:47:42
|
|
|
ah jah on AC ja AD kirjas - AD on Propus põhjal ja AC on siis Deneb (propus on juba valmistatud ilma L3-ta). Deneb põhjal cpu-d on siis lihtsalt metsa läinud phenom x4 cpud (seega võimalus, et korralik tuum ja l3 aga samas suurem võimalus et mõlemad rikkis). Propus korral siis lihtsalt toodetud X3 mõttes ( valitakse 3 parimat tuuma välja).
Njah tundub et olen ilma LL#-ta siis aga korralik lisatuum
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|