praegune kellaaeg 20.06.2025 14:40:12
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Cyborg
HV kasutaja

|
01.04.2011 19:11:59
TightVNC tühi/hall pilt ühendamisel |
|
|
Selline probleem, et Windowsi alt TightVNCVieweriga Debiani TightVNCServerisse ühendades kuvatakse ainult halli pilti X kursoriga vt.pilti
Arvutid on sisevõrgus. Pildilt näha, et ühendus toimub, kuid pilti pole.
Samas, kui root'iga debiani sisse login debiani masinas, siis alguses teatatakse, et tegemist on privileegidega kasutajaga ning kas soov on edasi minna.
Kui nüüd Vieweriga proovida sinna sisse logida, siis kuvatakse sama teade, pilt , kuigi ma olen juba root'iga sees, ning kui "continue" vajutan, siis muidugi jälle seisak.
Proovisin ka windowsil windowsile, ning seal probleeme pole esinenud.
Kuskil mingi turvakoht kindlasti, kus tuleb midagi true'ks või falseks muuta , kuid kuna ma pole linuxiga eriti Sina peal veel, siis on natuke raske seda kohta üles leida.
Kõik vastused probleemile teretulnud!
E:Ülemist probleemi küll korda pole saanud, kuid TightVNCServeri asemel sai Debiani peale lastud X11VNC Server ja sellega sai ilusasti "haldusega" ühendus loodud.
|
|
Kommentaarid: 44 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
HacaX
HV Guru

|
02.04.2011 10:58:37
|
|
|
Kas *NIXi peal mitte see teema ei olnud et VNC puhul tekitatakse uus X11 sessioon, mitte ei haagita end olemasolevale külge (x11vnc on selles suhtes erand, et haagib). Äkki aknahaldur korralikult konfimata nii et X11 ei oska seda ise käima tirida.
_________________ IMO & GPLed |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|