26.03.2011 23:38:29
TSI (VIDEO): Kuidas remontida Playstation 3 "YLOD".(Kehtib ka läpakate emaplaatidele näiteks) 1080p HD
Siin videos õpetan siis kuidas 40Gb konsool lahti võtta ning kuidas parandada viga nimega YLOD.
See tähendab, et mida tuleks teha kui ei võta konsool enam pilti ette. See on ÜKS võimalus ja kõige efektiivsem!
Samune meetod toimib ka näiteks HP sülearvutitega, GeForce 8800GTX videokaartidega jne!
Kui mu videod meeldivad siis subscribege youtube samuti!
Ülevaated, Eelvaated, Õpetused jne. Kõik puhtas Eesti keeles!
Loodetavasti keegi saab abi sellest
Link _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
* Alati tuleks eelistada 'küpsetatava' emaplaadi maskimist fooliumiga. See kaitseb asjassepuutumatuid komponente kuumutamise eest. Osadele elektroonika komponentidele on 15min 190*C juures juba surmav.
* Kuumutamise ajaks tuleks aktiveerida vaid selle poole küttepind, mida kuumutatakse. Ehk kui kuumutad plaati pealt siis pole vaja jätta alt kütet sisse. Ahju soojendada võib mõlema pinnaga.
* Kindlasti ei tohiks panna emaplaati selliselt resti peale nagu videos. Parima tulemuse saad riputades plaadi nurkadest traatide abil või siis pannes ta plaadile pukside peale (mittepõlevast materjalist!).
* Peale 'küpsetamist' ei tohiks ahju kohe avada ja plaati välja krabada. Nii võivad komponendid plaadil liikuda ja seadet sisselülitades saad pahvaka sinist suitsu.
* Lase ahjul jahtuda 10...15 minutit enne ukse paotamist ja siis avatud uksega veel 10...15 minutit. Alles siis võib 'küpsetise' ahjust välja võtta.
Võttes plaadi kuumast ahjust ja visates külmale rõdule on väga suur tõenäosus emaplaat õhtule saata. Nii kiirelt jahtudes hakkab emaplaat ise 'mängima' ning tulemuseks võib olla mitmekihilistel plaatidel silmale nähtamatud juhtradade vigastused.
Üldiselt - vahva video aga kokkuvõttes ütleks, et ÄRGE TEHKE PALUN SEDA ISE KODUS JÄRGI.
Andrus Luht, itimees koolis õpetatav on tore aga praktikas on kõik teistsugune Olen parandanud üle 100 konsooli, ükski pole õhku lennanud vms jama teinud. Kõik tööle saadud. Samuti lugematu arv videokaarte jne _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
PlatoonSgtElias, tubli! Kõik ülejäänud ei pruugi nii õnneliku käega olla. Minu räägitu põhineb füüsikaseadustel, mis kehtivad erinevalt sinu arvamusest ka praktikas. Ausõna!
Luhal on selles mõttes tõesti õigus, et jahutamine ei tohiks intensiivne olla. Omalt poolt lisaks, et see pintsliga puhastamine pole vist ka kõige õigem. Võimalik et sellest tekib staatiline elekter? Selle asemel soovitaks suruõhku.
Mul endal on väga vähe kogemusi küpsetamisega, kuid see plaat oleks vist targem nurkadest traadist konksudega riputada selle resti külge ja siis koos restiga aju toppida. Teisisõnu, mida ettevaatlikumalt toimetada, seda suurem tõenäosus on, et selle saab tööle ja veel aastateks kasutuskõlbulikuks.
Aga väga hea, et keegi viitsib selliseid videoõpetusi teha 5+
OT. See monitor hakkas ka meeldima
Üldiselt ma seda andrus luha jura kuulata ei viitsi, aga seekord on tal õigus, jahtumine ja kuumenemine ei tohi toimuda liiga ruttu, osad komponendid osadel plaatidel vajavad varjestamist jms. _________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
"Edu on kehv õpetaja. See ahvatleb tarku inimesi mõtlema, et nad ei saagi kaotada" - B. Gates
See video on pigem "edasijõudnutele" , päris "algajatele" see ei sobi, kuna puudub kokkupaneku osa. Võiks vähemalt näidata ära kuidas jahutus tagasi panna(termopastad+värgid). Muidu täitsa ok õpetus. _________________ a.k.a Ummikummi
What? See just algajatele. Edasijõudnud teeksid teistmoodi seda asja. Anw, vaata videot tagurpidi ja ongi kokkupaneku osa olemas. _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
Algajatele soovitaks lahti võttes kas asjad panna vaskakult paremale lahtivõtmis järjekorda, et siis hiljema paremalt vasakaule kinni panna, kindlasti soovitaks sellist asja ikkagi laual teha, mitte põlve otsas. Samuti on hea variant lahtivõtmist filmida.
Ja sai teist korda PS3 ellu tagasi toodud, seekord läks ka värske (vs. eelmine kord jäi ahjus ärakuivanud) termopasta vahele, eks näis kaua kestab.
Hea oli HDTaneli videost kraadid ja minutid üle vaadata
Kuid plaati ei tasu enne liigut6ada jah kui jahtunud on. Ühekorra paaviani emaplaadi küljest kukkusid jupid ära kui kohe liigutasin pärast ahju avamist
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.