Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Willy08
HV vaatleja
|
24.03.2011 00:24:15
DVD kirjutaja kulumine |
|
|
Mure DVD kirjutajaga, ca pool aastat tagasi sai vahetatud kuna plaadid ei olnud enam loetavad, nüüd siis pool aastat möödas ja jälle sama jama, et kas tõesti on tänapäeva dvd kirjutajad nii kehvad et ca 100 plaadi kirjutamisega saba annavad. Kas kellelgi on kogemusi või teavad milline kirjutaja toimib, et millist tasuks osta kui aastas kirjutada ca 300 plaati.
_________________ Heli, valgus, video |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
24.03.2011 09:18:20
|
|
|
On ka muid põhjuseid, miks kirjutajad võivad tõrkuma hakata - näiteks tolm, kas siis kasvõi tolmune korter või kasvõi tolmused plaadid teinekord.
Nii, et puhu suruõhuga kõigepealt tolm välja, siis vaata, kas on muutuseid või mitte.
------------------------
Töökindluse kohapealt soovitaks pöörata pilgud LG peale, need kipuvad rohkem võimekamad olema, kui on konkurentide kirjutajad.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
Napsi
HV kasutaja

|
24.03.2011 09:22:57
|
|
|
enda kirjutajaga 1.5 aasta jooksul 200-300 plaati kirjutanud,hetkel kirjutab ja loeb nagu vanasti.
ja minu teada on kirjutamis laser ja lugemise oma 2 erinevat asja,võin ka eksida.
äkki lihtsalt odavapoolne kirjutaja,või muud jamad.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
0 :: |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
korsten
HV veteran
|
24.03.2011 09:47:57
|
|
|
tsitaat: |
Nii, et puhu suruõhuga kõigepealt tolm välja, siis vaata, kas on muutuseid või mitte.
|
Kõik on õige aga läätse sa nii puhtaks ei saa, et pistad toru kohvitopsihoidja pilust sisse ja muudkui puhud (eeldan, et tegu on lauaarvutiga).
Poole aastaga ja 100 plaadi kirjutamisegaei tohiks lääts ära väsida. Kui puhastamine oodatud tulemust ei anna siis loodetavasti on ostutshekk alles ja garantii kehtiv
tahanteada, ma olen eluaeg Liteoni kõrvetajaid kasutanud ja siiani pole anomaaliaid esinenud, ei oska isegi aimata mille poolest LG omad nn võimekamad on...
_________________ Ma ei kuuluta jumalikku tõde vaid avaldan oma isiklikku subjektiivset arvamust.
God Hates Us All |
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
Napsi
HV kasutaja

|
24.03.2011 10:03:07
|
|
|
muideks läätse puhastamiseks on olemas spets plaadid.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
SurfData
HV Guru

|
24.03.2011 11:54:16
|
|
|
no kribajatel on 2 aastane garantii, seega kui vastu ei pea, siis garantiisse. Isendeid on erinevaid. Mõnega võib kirjutada probleemideta tuhandeid plaate, mõni seisab ja kasutatakse vahest lugemiseks ning viskab vedru välja. Kui liteoni saadavus pea olematuks muutus sai LG peale liigutud ja siiani tundub olevat üks probleemivabamaid asju
|
|
Kommentaarid: 84 loe/lisa |
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
24.03.2011 12:14:42
|
|
|
korsten: Lihtsalt reaalne elu on seda näidanud, et LG kipub kõige vähemate probleemidega olema.
|
|
   |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
Willy08
HV vaatleja
|
24.03.2011 13:08:43
Puudub nimi |
|
|
Kui aus olla siis sellel isendil puudub isegi nimi, sain neid mingi posu kunagi riigihankega ostetud arvutite seest, vist vnad kooli masinad, et seal polnd neid keegi kunagi kasutanud kirjutamiseks ja väääga minimaalselt ka lugemiseks. Seda "harjadega plaadi" ehk siis puhastusplaadi trikki olen ka juba kasutanud,aga see nagu erilist tulemust ei andnud.
|
tagasi üles |
|
 |
SurfData
HV Guru

|
24.03.2011 13:35:42
Re: Puudub nimi |
|
|
Willy08 kirjutas: |
Kui aus olla siis sellel isendil puudub isegi nimi, sain neid mingi posu kunagi riigihankega ostetud arvutite seest, vist vnad kooli masinad, et seal polnd neid keegi kunagi kasutanud kirjutamiseks ja väääga minimaalselt ka lugemiseks. Seda "harjadega plaadi" ehk siis puhastusplaadi trikki olen ka juba kasutanud,aga see nagu erilist tulemust ei andnud. |
firmware update võib ka teinekord aidata
|
|
Kommentaarid: 84 loe/lisa |
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
Willy08
HV vaatleja
|
24.03.2011 13:47:47
Firmare? |
|
|
Kahjuks ma kõike arvutist ei jaga, et mis see on, kus saab jne?
|
tagasi üles |
|
 |
olavsu1
külaline
|
24.03.2011 13:55:45
|
|
|
Ise Samuti selliste probleemidega silmitsi olnud. Mulle on räägitud juttu, et odavamates dvd-rw seadmetes on plastikläätsed ja laserid põletavad need alt mustaks. On see tõesti nii?
Endal läppari sees olev NEC keeldub lugemast kõrvetatud plaate, ainult pressitud valged plaadid on loetavad.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
24.03.2011 17:04:08
|
|
|
Siiamaani vaid Sony-NEC-Optiarc isendeid pruukinud, väga murevabad on.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
attrs
HV Guru

|
24.03.2011 17:13:23
|
|
|
Plextor 716 minu käes olnud 6 ja pool aastat ja töötab tõrgeteta. Eelmine omanik kasutas veidi üle aasta.
Plextor 810 minu käes 2,5 aastat, samuti eelnevalt aastake kasutatud ning igasugu etteheited puuduvad.
_________________ He who knows he has enough is rich. |
|
Kommentaarid: 414 loe/lisa |
   |
365 |
|
tagasi üles |
|
 |
HacaX
HV Guru

|
26.03.2011 22:06:55
|
|
|
Teemaalgataja küsis tänapäevaste seadmete kohta, 6+ aastat isendid päris sellesse kategooriasse vast ei kuulu (Plextorid on veel muidugi täiesti omaette klass, omalgi üks 4+ aastat vana CD-kirjutaja masinas millega sõna otseses mõttes mitutuhat plaati röstinud ning olgugi et lugemiskiirus on taandunud 8x peale suudab ta ikka veel kirjutada )
Muidu brändimasinate kaasatulevate CD/DVD seadmetega on endalgi kurvad kogemused - päris mitut näinud mis andsid otsad koguse peale mille peale oma kodumasinas olevad seadmed teist nägugi ei tee.
Kuidas kirjutamine iseenesest välja näeb? Mingi arhiivi juhendite kohaselt tuleks kirjutamiste vahel vähemalt 5 minutilist pausi pidada et röster veidi jahtuda saaks. Ise sellest nõuandest üritanud kinni pidada ning kui paar kunagist kuuga maha surnud LiteOni välja arvata on kõik röstimisseadmed pikalt kestnud.
_________________ IMO & GPLed |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
1 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
ThedEviL
HV Guru

|
26.03.2011 22:11:25
|
|
|
Ei anna need kritseldajad midagi saba. Mingi muu kala peab olema. Äkki niiskus või sodi õhus või krt teab mis. Pole erilisi surmasid täheldanud. Aegajalt võivad puhastamist küll tahta.
|
|
Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
26.03.2011 22:32:02
|
|
|
ThedEviL: Väga hästi lagunevad - kui ikka enam pead õigesse kohta kerida ei suudeta või fokusseerida ei suudeta, siis pole selle DVD-lugejaga rohkem enam midagi teha. Mõnda üksikut toorikut veel tunneb ja väga aeglasel kiirusel kirjutab - ülejäänud toorikud rikub ära.
Põhjus on lihtne - odav plastik, mis peabki ära kuluma töötamise käigus.
|
|
   |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
karukas
HV veteran

|
26.03.2011 23:15:42
|
|
|
Minu käes on LiteOn kõige paremini kestnud. LG on küll paras sõimulühend(minu arvates). Plextori üks vanemaid isendeid on ka hetkel masinas ja võin öelda vaid kiitvaid sõnu. Kuigi enne arvasin, et tegu on lihtsalt müüdiga.
_________________ Torgin vanarauda erinevate asjadega ja suviti sõidan jalgrattaga. |
|
Kommentaarid: 201 loe/lisa |
   |
164 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kassmees
Kreisi kasutaja

|
27.03.2011 09:37:51
|
|
|
Kui kõrvetajad on pärit mingi kooli arvutiklassist, siis võib arvata, et rahu neile ei antud Teadupärast on ju noored need kõikse hullemad sopatirijad, kes ei karda oma tiritud sodiga ka toorikuid raisata.
Osadel isenditel võib läätsele kleepuda sodi, mis suruõhu ega puhastusplaadiga maha ei tule. Mina olen siis mõnigi kord abi saanud piirituse, aknapesuvedeliku vms kraamiga niisutatud vatitikust.
|
|
Kommentaarid: 57 loe/lisa |
   |
46 |
|
tagasi üles |
|