Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Kõvad kettad »  DVD kirjutaja kulumine märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Willy08
HV vaatleja

sõnum 24.03.2011 00:24:15 DVD kirjutaja kulumine vasta tsitaadiga

Mure DVD kirjutajaga, ca pool aastat tagasi sai vahetatud kuna plaadid ei olnud enam loetavad, nüüd siis pool aastat möödas ja jälle sama jama, et kas tõesti on tänapäeva dvd kirjutajad nii kehvad et ca 100 plaadi kirjutamisega saba annavad. Kas kellelgi on kogemusi või teavad milline kirjutaja toimib, et millist tasuks osta kui aastas kirjutada ca 300 plaati.
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 24.03.2011 09:18:20 vasta tsitaadiga

On ka muid põhjuseid, miks kirjutajad võivad tõrkuma hakata - näiteks tolm, kas siis kasvõi tolmune korter või kasvõi tolmused plaadid teinekord.

Nii, et puhu suruõhuga kõigepealt tolm välja, siis vaata, kas on muutuseid või mitte.
------------------------
Töökindluse kohapealt soovitaks pöörata pilgud LG peale, need kipuvad rohkem võimekamad olema, kui on konkurentide kirjutajad.
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Napsi
HV kasutaja
Napsi

sõnum 24.03.2011 09:22:57 vasta tsitaadiga

enda kirjutajaga 1.5 aasta jooksul 200-300 plaati kirjutanud,hetkel kirjutab ja loeb nagu vanasti.
ja minu teada on kirjutamis laser ja lugemise oma 2 erinevat asja,võin ka eksida.
äkki lihtsalt odavapoolne kirjutaja,või muud jamad.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
korsten
HV veteran

sõnum 24.03.2011 09:47:57 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Nii, et puhu suruõhuga kõigepealt tolm välja, siis vaata, kas on muutuseid või mitte.

Kõik on õige aga läätse sa nii puhtaks ei saa, et pistad toru kohvitopsihoidja pilust sisse ja muudkui puhud (eeldan, et tegu on lauaarvutiga).
Poole aastaga ja 100 plaadi kirjutamisegaei tohiks lääts ära väsida. Kui puhastamine oodatud tulemust ei anna siis loodetavasti on ostutshekk alles ja garantii kehtiv icon_wink.gif
tahanteada, ma olen eluaeg Liteoni kõrvetajaid kasutanud ja siiani pole anomaaliaid esinenud, ei oska isegi aimata mille poolest LG omad nn võimekamad on...

tagasi üles
Napsi
HV kasutaja
Napsi

sõnum 24.03.2011 10:03:07 vasta tsitaadiga

muideks läätse puhastamiseks on olemas spets plaadid.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
SurfData
HV Guru
SurfData

sõnum 24.03.2011 11:54:16 vasta tsitaadiga

no kribajatel on 2 aastane garantii, seega kui vastu ei pea, siis garantiisse. Isendeid on erinevaid. Mõnega võib kirjutada probleemideta tuhandeid plaate, mõni seisab ja kasutatakse vahest lugemiseks ning viskab vedru välja. Kui liteoni saadavus pea olematuks muutus sai LG peale liigutud ja siiani tundub olevat üks probleemivabamaid asju
Kommentaarid: 84 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 74
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 24.03.2011 12:14:42 vasta tsitaadiga

korsten: Lihtsalt reaalne elu on seda näidanud, et LG kipub kõige vähemate probleemidega olema.
tagasi üles
Willy08
HV vaatleja

sõnum 24.03.2011 13:08:43 Puudub nimi vasta tsitaadiga

Kui aus olla siis sellel isendil puudub isegi nimi, sain neid mingi posu kunagi riigihankega ostetud arvutite seest, vist vnad kooli masinad, et seal polnd neid keegi kunagi kasutanud kirjutamiseks ja väääga minimaalselt ka lugemiseks. Seda "harjadega plaadi" ehk siis puhastusplaadi trikki olen ka juba kasutanud,aga see nagu erilist tulemust ei andnud.
SurfData
HV Guru
SurfData

sõnum 24.03.2011 13:35:42 Re: Puudub nimi vasta tsitaadiga

Willy08 kirjutas:
Kui aus olla siis sellel isendil puudub isegi nimi, sain neid mingi posu kunagi riigihankega ostetud arvutite seest, vist vnad kooli masinad, et seal polnd neid keegi kunagi kasutanud kirjutamiseks ja väääga minimaalselt ka lugemiseks. Seda "harjadega plaadi" ehk siis puhastusplaadi trikki olen ka juba kasutanud,aga see nagu erilist tulemust ei andnud.

firmware update võib ka teinekord aidata
Kommentaarid: 84 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 74
tagasi üles
Willy08
HV vaatleja

sõnum 24.03.2011 13:47:47 Firmare? vasta tsitaadiga

Kahjuks ma kõike arvutist ei jaga, et mis see on, kus saab jne?
olavsu1
külaline

sõnum 24.03.2011 13:55:45 vasta tsitaadiga

Ise Samuti selliste probleemidega silmitsi olnud. Mulle on räägitud juttu, et odavamates dvd-rw seadmetes on plastikläätsed ja laserid põletavad need alt mustaks. On see tõesti nii?

Endal läppari sees olev NEC keeldub lugemast kõrvetatud plaate, ainult pressitud valged plaadid on loetavad.
tagasi üles
Märt.
HV Guru
Märt.

sõnum 24.03.2011 17:04:08 vasta tsitaadiga

Siiamaani vaid Sony-NEC-Optiarc isendeid pruukinud, väga murevabad on.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
attrs
HV Guru
attrs

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 24.03.2011 17:13:23 vasta tsitaadiga

Plextor 716 minu käes olnud 6 ja pool aastat ja töötab tõrgeteta. Eelmine omanik kasutas veidi üle aasta.
Plextor 810 minu käes 2,5 aastat, samuti eelnevalt aastake kasutatud ning igasugu etteheited puuduvad.

HacaX
HV Guru
HacaX

sõnum 26.03.2011 22:06:55 vasta tsitaadiga

Teemaalgataja küsis tänapäevaste seadmete kohta, 6+ aastat isendid päris sellesse kategooriasse vast ei kuulu (Plextorid on veel muidugi täiesti omaette klass, omalgi üks 4+ aastat vana CD-kirjutaja masinas millega sõna otseses mõttes mitutuhat plaati röstinud ning olgugi et lugemiskiirus on taandunud 8x peale suudab ta ikka veel kirjutada thumbs_up.gif )

Muidu brändimasinate kaasatulevate CD/DVD seadmetega on endalgi kurvad kogemused - päris mitut näinud mis andsid otsad koguse peale mille peale oma kodumasinas olevad seadmed teist nägugi ei tee.

Kuidas kirjutamine iseenesest välja näeb? Mingi arhiivi juhendite kohaselt tuleks kirjutamiste vahel vähemalt 5 minutilist pausi pidada et röster veidi jahtuda saaks. Ise sellest nõuandest üritanud kinni pidada ning kui paar kunagist kuuga maha surnud LiteOni välja arvata on kõik röstimisseadmed pikalt kestnud.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
ThedEviL
HV Guru
ThedEviL

sõnum 26.03.2011 22:11:25 vasta tsitaadiga

Ei anna need kritseldajad midagi saba. Mingi muu kala peab olema. Äkki niiskus või sodi õhus või krt teab mis. Pole erilisi surmasid täheldanud. Aegajalt võivad puhastamist küll tahta.
Kommentaarid: 108 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 97
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 26.03.2011 22:32:02 vasta tsitaadiga

ThedEviL: Väga hästi lagunevad - kui ikka enam pead õigesse kohta kerida ei suudeta või fokusseerida ei suudeta, siis pole selle DVD-lugejaga rohkem enam midagi teha. Mõnda üksikut toorikut veel tunneb ja väga aeglasel kiirusel kirjutab - ülejäänud toorikud rikub ära.

Põhjus on lihtne - odav plastik, mis peabki ära kuluma töötamise käigus. icon_wink.gif
tagasi üles
karukas
HV veteran
karukas

sõnum 26.03.2011 23:15:42 vasta tsitaadiga

Minu käes on LiteOn kõige paremini kestnud. LG on küll paras sõimulühend(minu arvates). Plextori üks vanemaid isendeid on ka hetkel masinas ja võin öelda vaid kiitvaid sõnu. Kuigi enne arvasin, et tegu on lihtsalt müüdiga.
Kassmees
Kreisi kasutaja
Kassmees

sõnum 27.03.2011 09:37:51 vasta tsitaadiga

Kui kõrvetajad on pärit mingi kooli arvutiklassist, siis võib arvata, et rahu neile ei antud icon_smile.gif Teadupärast on ju noored need kõikse hullemad sopatirijad, kes ei karda oma tiritud sodiga ka toorikuid raisata.

Osadel isenditel võib läätsele kleepuda sodi, mis suruõhu ega puhastusplaadiga maha ei tule. Mina olen siis mõnigi kord abi saanud piirituse, aknapesuvedeliku vms kraamiga niisutatud vatitikust.
Kommentaarid: 57 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 46
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Kõvad kettad »  DVD kirjutaja kulumine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.