16.03.2011 23:16:56
Array failidest mis on kindlas asukohas
Tahaks luua mitmedimendsioonilise array, mis koosneks failidest mis asuvad kindlas asukohas. Üritasin midagi koostada loopides üle failinimede ja tulemuse stringi panna aga see ei anna soovitut tulemust, kuna sisse jäävad " \ " mida on vaja kasutada, et saada korralik PHP süntaks.
Echo prindib küll ilusti enamvähem array välja aga mul oleks vaja see toimetada javascripti variablesse, aga seal jäävad br tagid ja backslashid näha st, et ta ei tööta kui arrayna.
PHP skriptis pead echo'ma täpselt sama teksti, mida javascriptis kirjutaksid. Sinna sa ju ei pane br-tage. Reavahetuseks kasuta "\n". Kaldkriipsude probleemist ei saa aru, sest ühtegi "\" sul ei ole ja teistpidi ei tekita probleeme.
E: mõistlikum oleks vist salvestada failinimed tavalisse php array'sse ja siis kasutada json_encode.
Timukas0, see variant jääb üldsegi ära, sest siis ei teki array vaid üks pikk lause jutumärkide sees mis meenutab array välimust. Uurin hiljem andrusny vastust. Suured tänud vastajatele
Timukas0, see variant jääb üldsegi ära, sest siis ei teki array vaid üks pikk lause jutumärkide sees mis meenutab array välimust. Uurin hiljem andrusny vastust. Suured tänud vastajatele
Äkki seletad rohkem "array mitte tekkimist"? Sinu mitmedimensionaalsele array'le vastaks midagi sellist:
Panin manusesse firebug pildi. Nagu näha siis var myvar algab jutumärgiga, millega array siiski ei alga. Muidugi ma pole kaua aega veetnud veebi kirjutamisega , alustasin mingi kuu aega tagasi(javascripti olen puutnud sellest ajast vaid pool) aga ma siiski arvan, et see ei saa olla array, või siiski ?
andrusny meetod aga töötas tõesti paremini kui minu leiutis.
andrusny lahendus on võrdlemisi kehv. Esiteks annad sa arrayle mingi suvalise suuruse (100). Teiseks ei kasuta sa selle array elemente (lood[0], lood[1]) jne üldse array-na, seega new Array() kasutamine üsna mõttetu ja segadust tekitav. Pigem midagi sellist:
Kasutasin sellist koodi. Antud kood töötab aga tõesti paremini, aga oleksin kasutaja andrusny koodiga ka vist hakkama saanud, sest hetkel olen tõesti "poisike" sellel alal aga parem on kohe kõige õigem variant meelde jätta.
Arvan, et minu scriptis oli põhiline möödalaskmine stringi tulemuse kirjutamine, mitte array'sse.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.