Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Varia »  Google plaanib näotuvastuse ja sotsiaalvõrgustike järgi inimesi identifitseerida märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
2III7
HV veteran
2III7

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 02.03.2011 23:53:26 vasta tsitaadiga

Mucrop3 kirjutas:
2III7 kirjutas:
te olete kõik mingid terroristid vms, et "suurt venda" kardate? icon_lol.gif kui ei meeldi andmete kogumine, siis milleks üldse interneti kasutamine... maa alla punkrisse elama ja ongi rahu saavutatud(telekat ega raadiot ka olla ei tohi, neid saab ka pealt kuulata, läbi teleka ekraani on võimalik SIND JÄLGIDA).

[/sarkasm]

Vaadates ajalugu võib juba ette näha kuhu tulevik võib jõuda.

Spoiler Spoiler Spoiler
mängi või ole mängitav... või tee mõlemat. lihtne ju
Kommentaarid: 158 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 143
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
SurfData
HV Guru
SurfData

sõnum 03.03.2011 13:24:58 vasta tsitaadiga

Flacko kirjutas:
Ma regasin oma isale gmaili ja minu teada ei küsitud seda üldse.

see otseselt nõutud ei ole, aga näiteks minulgi mingi teatud aja tagant sisse logides viskab teate, et kui Sa oma postkasti kaotad/sisse häkitakse vms, siis anna oma kontaktid ja telefoninr jms. Siiani ma pole oma nr neile veel sinna andnud, aga teatud aja tagant küsitakse küll muidu.
Kommentaarid: 84 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 74
tagasi üles
Flacko
Joonistusmaniakk!
Flacko

sõnum 03.03.2011 13:48:19 vasta tsitaadiga

Aa see asi. Aga kas Emailist ei piisa? Tuleb midagi meelde jah et sellist asja küsis, kuid ma panin oma MSNni e maili sinna.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
-Koppel-
Kreisi kasutaja
-Koppel-

sõnum 03.03.2011 22:06:48 vasta tsitaadiga

Kurat, YouTube kah, varem sai ignoreerida:
You will no longer be able to sign in to YouTube without a Google Account.
If you do not want to link this YouTube account, you can sign out of YouTube here.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
Mucrop3
Lõuapoolik
Lõuapoolik
Mucrop3

sõnum 03.03.2011 23:37:33 vasta tsitaadiga

-Koppel- kirjutas:
Kurat, YouTube kah, varem sai ignoreerida:
You will no longer be able to sign in to YouTube without a Google Account.
If you do not want to link this YouTube account, you can sign out of YouTube here.

Google il hea nii spämmi saata reklaami näidata.

Ilmselt saavad emaili aadresse kasuliku infoga kasutaja kohta spämmijatele edasi müüa.
Alles oli pealtnägijas spämmi kohta samalaadne uudis.

Viimasel ajal on YT is ka reklaam video nii mõnegi video ees olnud.
tagasi üles
ozooner
HV veteran
ozooner

sõnum 19.03.2011 03:18:13 vasta tsitaadiga

2III7 kirjutas:
te olete kõik mingid terroristid vms, et "suurt venda" kardate? icon_lol.gif kui ei meeldi andmete kogumine, siis milleks üldse interneti kasutamine... maa alla punkrisse elama ja ongi rahu saavutatud(telekat ega raadiot ka olla ei tohi, neid saab ka pealt kuulata, läbi teleka ekraani on võimalik SIND JÄLGIDA).

[/sarkasm]

Täpselt sama, ma ei mõista miks ollakse nii paranoilised...Alustades sellest, et HV-lased ei soovi enda telefoni nr-it siia panna, no tõesti minul on numbri omamine avalikult ainult 100% kasu toonud siin, okei kellelegi helistati laupäeva hommikul kell 10, tõsine kuritegu.Kaotatud rahakott tänu facebookile kätte saadud, küll on ikka halb, et ma nii kergesti leitav ja kättesaadav olen. Minu poolest võib google omada mu geneetilist koodi ka, mida nad selle teadmisega siis peala hakkavad, kloonivad mind? Pealegi kõikide nende tasuta teenuste kasutamise eest ma võlgnengi neile midagi. Kedagi ei huvita mida ma teen ja kus ma käin, jälgigu, kui nii väga tahavad.
Kommentaarid: 158 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 137
tagasi üles
Marie
HV Guru
Marie

sõnum 19.03.2011 06:17:17 vasta tsitaadiga

ozooner kirjutas:
........ Alustades sellest, et HV-lased ei soovi enda telefoni nr-it siia panna, no tõesti minul on numbri omamine avalikult ainult 100% kasu toonud siin ......

Igal asjal on põhjus, ise korjasin enda telefoni nr-i siit ära peale seda artiklit -> IQ-test püüab kasutajad lõksu ja tundub, et kolme aasta möödudes on sisuteenus ikka veel ...................

Mucrop3
Lõuapoolik
Lõuapoolik
Mucrop3

sõnum 19.03.2011 10:01:52 vasta tsitaadiga

icon_razz1.gif Igasugu palgamõrvarite agentuuridel ja usuhullude gruppidel ja niisama tüütutel valitsuse organitel ning vanadel "headel" tuttavattel on sind kergem ülesse leida ja mõrvata.
Google earthi kaudu saab leida iga mobiili geograafilisi kordinaate kuna google teab kõigi side antennide asukohti.

Enam ei saagi chihaadi ja enesetappu terroristide üle nii kergekäeliselt nalja visata.
Praegu kui Venemaa tegevust Gruusia sõja või Chechenia massimõrvade pärast maha laidaks siis sokutavad minule radioaktiivseid teepakikesi nagu selle välismaale pagenud uuriva ajakirjanikuga tehti
kes uuris FSB tegevust kus nad võtsid vägivalla / mõrvade abil üle firmasid ja ajasid sadu miljardeid taskutesse.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Varia »  Google plaanib näotuvastuse ja sotsiaalvõrgustike järgi inimesi identifitseerida mine lehele eelmine  1, 2
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.