praegune kellaaeg 19.06.2025 00:52:17
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Ifrid
HV vaatleja
|
17.03.2011 19:27:48
KÕU mobiilse seadme CNU-680 autoantenn |
|
|
Mul selline probleem, et KÕU mobiilse seadme CNU-680 autoantenn KMS-530(05)-LR läheb juba teist korda katki samast kohast. Nimelt tuleb juhe lahti sealt kust ta ühendub sedamega ja seda ei saa kahjuks parandada vähemalt nii mulle väideti EE-s.
Minu esimene küsimus oleks, et kas kellelgi sama probleemi esinenud?
Kas seda on võimalik parandada.
Abi on igast vastusest.
|
|
tagasi üles |
|
 |
pinnawaatluz
HV kasutaja
|
17.03.2011 20:33:22
|
|
|
pistik on crimpitud ja kui see lahti logiseb või ära murdub, siis pole seal jah midagi parandada. tuleks uus pistik otsa pigistada aga neid spetsiifilisi pistikuid pole kuskilt ühekaupa saada. endal vedeleb kõu kasutusaegadest selline antenn ja sellel küll mingit loksu ega nõrkuseilminguid ei tähelda, ju siis uuemad partiid saastamad. soovitan sel juhul juba uuele enne kasutama hakkamist kuumkahanevast lisatugevdust juurde keevitada.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|