praegune kellaaeg 26.06.2025 20:03:32
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Voyage
HV Guru
|
15.03.2011 15:24:29
Monitor kaotab signaali BC2 mängus |
|
|
Probleem on siis järgmine: Mängides BC2-e kaob x ajal vidoekaardist tulev signaal ja monitor läheb sleepi. Pildi saab tagasi ainult siis kui arvutile reseti teha.
Googeldades leidsin, et viga võib olla PSU-s. Hetkel mul 620W Chieftec mis on paar aastat vana ja ei taha uskuda, et selles väga viga - pole midagi juurde pannud, mis lisa koormust tekitaks. Ja probleemid hakkasid nii kuu aja eest.
Teise võimalusena on siis videokaart õhtal (HD 5870). Kahjuks ei ole leidnud mingit korralikku videotesti, et vaadata kuidas kaart siis käitub. Kui proovisin seda ati overdrive auto tunet, siis lõpptulemuseks oli sama - pilt läinud.
Mängus proovisin ka nii, et panin ventika konstantselt 50% peale ja siis oli ka mängus tulemus sama.
Mängides teisi mänge (Dead space, bulletsotrm jne) antud probleemi ei esine.
On kellelgi ideid, mida võiks katsetada?
|
|
Kommentaarid: 753 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
601 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
15.03.2011 15:39:57
|
|
|
Erinevaid draivereid oled testinud?
Mingi teise toiteplokiga ei saa proovida?
Mis ülejäänud süsteem on ja kas midagi on klokitud?
|
|
Kommentaarid: 1009 loe/lisa |
   |
3 :: |
1 :: |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
Voyage
HV Guru
|
02.07.2011 14:25:25
|
|
|
Winterwind kirjutas: |
Erinevaid draivereid oled testinud?
Mingi teise toiteplokiga ei saa proovida?
Mis ülejäänud süsteem on ja kas midagi on klokitud? |
Hetkel oleks võimalus proovida ainult 400W toitekaga aga mul on kahtlus, et see jääb nõrgaks.
Olen proovinud ainult 2 uusimat ATI driverit. Peaks ka vanematega proovima, hea mõte.
Midagi ma enda süsteemis klokkinud ei ole (välja arvatud see kord kui kaardi koormust auto tune alt proovisin)
Ülejäänud andmed:
Prose: Intel 2,8 GHz Quad
E: tuli välja et toitekas õhtal!
Mälu 4Gb A-data 800mhz (võin hetkel ka hz eksida)
Ketas: 1,5TB Maxtor (pole vast oluline tegelt)
Lisaks minitoorisin ka arvuti tempe vahetult enne taaskordset pildi kadumist, Kõik paistsid olevat normi piirides. Kaardi oma kiskus ainult sinna 86 kanti aga ju siis oli veel piisalvalt "jahe" et automaatselt fan speedi tõsta. Nagu mainisin, vägisi 50% fan speediga ei tõusnud temp nii kõrgele kuid ometigi pilt kadus eest.
E: Proovisin ka nende driveritega, mis kaardiga kaasa tulid - täpselt sama probleem
|
|
Kommentaarid: 753 loe/lisa |
   |
601 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|