Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  expansys.lv märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
muhv
HV kasutaja
muhv

sõnum 15.07.2005 11:32:58 expansys.lv vasta tsitaadiga

link :: expansys.lv

On kellelgi kogemusi selle netipoe kauplemistega?

Paistab olema mingi inglismaa firma, mis omab üsna paljudes euroopa riikides alamlehti ja filiaale! Lätlasete ja baltikumi jaoks on olemas küll oma leht, kuid esindus siiski inglismaal, kust ka vist meile kaup tuleb! Sest kui uurisin soome lehte ja sealset hinna pakkumisi samale asjale olid need ca 10-20% kallimad lv lehe hindadest, millega ka eestile kaupu müüakse!

On aga kellelgi reaalseid ärikogemusi selle netipoega?

Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Hallvatt
Kreisi kasutaja

sõnum 07.01.2009 19:26:17 vasta tsitaadiga

Vana teema küll, aga äratan üles. Minul on nüüd kogemus Expansysiga ja pean ütlema, et väga kehv kogemus.

Tellisin Expansys-com lehelt endale 1. jaanuaril LCD-teleka. Kasutasin kohe ka Paypali check-outi võimalust.

Sain oma postkasti kirja tellimuse kinnitusega, seal oli ka link minu tellimuse staatusleheküljele. Eile seda klikkides avastasin, et seal seisab "awaiting for payment". Kirjutasin kaks kirja kliendiabi meilidele, vastust ei saanud.

Täna siis helistasin ja selgus: ma ei oleks tohtinud saada üldse selt leheküljelt tellida. Oleks pidanud kasutama expansys-ee.com lehte, mis on nende alamleht Eesti jaoks. Ma ei oleks tohtinud ka saada Paypaliga maksta. Ja üldse maksku ma 39 naela juurde, siis läheb asi teele. Või helistagu nende Prantsusmaa büroosse, mis Eesti eest vastutab.

Ma muidugi ei teinud kumbagi. Siis nad mäkerdasid mu tellimusega natuke ja natu aja pärast samal lingil klikkides selgus, et ma pean hoopis 60 eurot juurde maksma. All oli teistsugune klienditeeninduse telefon, Eesti numbriga. Helistasin, suhtlesin inglise keeles, sest eesti keelt seal ei räägitud (ilmselt suunati kuskile Lätti). Öeldi, et vabandust, aga me peame tarnima mandri-Euroopa kaubad Prantsusmaalt, kus on suurem käibemaks kui GB-s ja seetõttu maksku ma juurde. Ütlesin, et mind see ei huvita, saatku kust aga tahavad, mina olen korrektselt maksnud ega kavatse raha juurde anda, kui nende süsteem on vigane. Lubati siis mu tellimus korda teha.

Tunni aja pärast tuli siis kiri, et kui tahan tellimust jätkata, pean tegema hoopis pangaülekande kuskile Saksamaale, sest mu Paypal ei kõlbavat. Kui sellele eitavalt vastasin, tuli teade tellimuse katkestamisega. Samuti lubadusega 24 tunni jooksul raha tagasi kanda. Eks näis kas kannavad. Igaljuhul tuleb Paypalilt raha tagasi mu kaardile 5-7 päeva pluss ma pean maksma 10 eurot. Suured tänud, igatahes.

Kokkuvõtlikult - v-o on hea pood, aga mina ei soovita. Kommunikatsioon on 5 punkti skaalal napp 3, klientidest hoolivus aga 1 või isegi 0 punkti. Jäin süüdi selles, et sain nende GB lehelt tellida kuigi poleks pidanud saama. Ja kaotasin ajas, rahas, närvides jne.

Kui tellite sealt midagi, tellige sellelt Eesti leheküljelt, ehk väldite minu probleeme. Ehk. Igaljuhul mina seda kaubamaja kellelegi ei soovita. Ma olen teinud kümneid, et mitte öelda sadu interentiärisid, igatsugu eksootiliste kohtadega ja see on esimene kord, kui ma poesüsteemi apsaka tõttu kaubast ilma jään ja vaevatasu maksma pean.
Kommentaarid: 102 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 98
tagasi üles
vortex
HV veteran
vortex

sõnum 09.01.2009 12:41:22 vasta tsitaadiga

Mina olen tellinud mitu asja Expansys.com lehelt, ehk UK lehelt. Kunagi pole mingit probleemi olnud, tõsi asjad on olnud alati ka kõvasti väiksemad kui teler. Ühe telefoni olen neile ka tagasi saatnud kuna oli päris kohutav kasutada. Raha tuli ilusti arvele tagasi, ainult transporditasust jäin ilma.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
globostrat
Kreisi kasutaja
globostrat

sõnum 12.01.2009 22:41:15 vasta tsitaadiga

Aga expansys.ee pole olemas ju ja LV lehel Eesti valik puudub üldse?
Kommentaarid: 68 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 63
tagasi üles
Hallvatt
Kreisi kasutaja

sõnum 13.01.2009 02:20:32 vasta tsitaadiga

globostrat kirjutas:
Aga expansys.ee pole olemas ju ja LV lehel Eesti valik puudub üldse?

www.expansys-ee.com on leht, mille nad on Eesti turu jaoks teinud.

Raha sain neilt üle Paypali poole tunni jooksul tagasi muide, kui algatasin Paypalis dispuudi, et "maksin aga pole kaupa saanud". Ses osas küll kiired poisid icon_wink.gif

Aga Masterkaardi bronni pole ikka veel maha võetud. Tüüpiline värk, mida ma muidugi teadsin juba ette. Muidugi hoiab pappi kinni Mastercard ise, pööritab börsil ja teenib intresse, see on nende bisness. Aga ma olen kogu aeg üritand äri teha nii, et keegi ei pea mulle krediitkaardile midagi tagasi maksma, et neile seda rõõmu mitte teha. Ja nüüd siis seoke jama.

Kitusin nende peale ka Euroopa tarbijakaitseametisse. Kohe kergem hakkas icon_razz.gif
Kommentaarid: 102 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 98
tagasi üles
iDemon
HV Guru
iDemon

sõnum 05.04.2011 15:46:49 vasta tsitaadiga

Kerge 'pump'.

On keegi viimase aasta/kahe jooksul tellinud Expansys-EE saidilt miskit?
Vaatan et neil on lõpuks LG Optimus 2X in-stock ja päris okei hinnaga. Meie kohalikud (EMT, Tele2, Elisa) ei tea kõssugi kosta sellest mobiilist..
Kommentaarid: 122 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 104
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  expansys.lv
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.