Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
-IFFI-
HV kasutaja

|
18.06.2003 20:16:59
Primary IDE channel..?? |
|
|
Kui panen IDE 1 pesa kabla otsa 2 HDD ja IDE 2 pesa kabla otsa CD-ROM-i, siis ülese buutimisel kui loeb neid kõvaketaid ja CD-ROM-e mis on kaablade otsas, siis viimane rida tuleb Primary IDE channel no 80 conductor cable installed. Kui Windows ette tuleb ja MY Computersi alt vaatan näitab ainult C , D vinti ( C vint on kahe pardiga). Teist füüsilist vinti ja CD-ROM-i ei näita üldse.
Teine variant kui panen IDE 1 või IDE 2 pessa ainult need kaks vinti (vastavalt master ja secondary) ei näita winni all ikkagi teist füüsilist vinti. Aga kui panen ühe kabla otsa HDD ja CD-ROM-i, siis näitab winni all ilusti mõlemat.
Segane sai, aga kuidas oleks asi võimalik korda saada või üldse milles jama on?
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mart352
HV Guru

|
18.06.2003 20:20:18
|
|
|
Kas teise HDD muutsid slave-ks jumperitega?
_________________ Imperfection is perfect |
|
Kommentaarid: 54 loe/lisa |
   |
1 :: |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
-IFFI-
HV kasutaja

|
18.06.2003 20:30:24
|
|
|
Ei muutnud, sest oma masinale panen järgi ja teen BIOS-is auto dedect HDD ning asi töötab, aga kui panen teise masina ja teen sama moodi kõik BIOS-is, siis asi ei tööta.
Aga mis see inglis keelne jura tähendab mis esimeses postituses kirjutasin?
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Juts
HV kasutaja
|
18.06.2003 20:37:07
|
|
|
See jura tähendab, et sul on vaja ATA66 IDE kaablit. See on 80 soonega. Ja pane üks ketas master, teine slave. See, et miski asi ühes masinas töötab ei tähenda, et nii ka kõigis teistes läheb.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mart352
HV Guru

|
18.06.2003 20:38:45
|
|
|
See ingliskeelne jura kirjutab, minu tõlkimise järgi, et IDE I kaabli kanal 80 konduktor ühendatud. Seda ära küsi mis see tähendab.
Teises masinas proovisid nii ka, et panid teise ketta slave-ks? Mul ka kaks vinti koos muidu ei tööta (Win näitab ainult üht) kui üks slave pole.
EDIT: Targem inimene jõudis ette.
_________________ Imperfection is perfect |
|
Kommentaarid: 54 loe/lisa |
   |
1 :: |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
degreal
HV veteran
|
12.07.2003 05:41:37
|
|
|
Ei hakand uut teemat tegema kui abi on vaja. tegin sellise triki et sõber tuli oma 40GB kõvakaga minu juurde. panin selle cd-romi asemele (mis asetses vana ide juhtme otsas(mina ei tea kuidas nende jämetate soontega juhet nimetatakse)). primary channelis on mul 40GB ja 30GB kõvaketas. enne töötasid mõlemad udma5 modes (peenesooneline ide juhe). aga nüüd panin oma cdromi tagasi ja saan sellise teate (Primary IDE channel no 80 conductor cableinstalled). no kurat mul on ju see 80sooneline juhe, enne töötas kõik nüüd mitte. kusjuures vana idejuhtme otsas olev cdrom käib udma2 modes. nüüdsiis peenesoonelise jutme otsas olev üks ketas on PIO modes. enne olid kõik UDMA
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|