Prose pole kellatud. Teine video on küll aga selleks on päris vana 9500gt. Eks ma proovin
Update:
Ei saa üldse aru mis võib viga olla. Teise videokaardiga tegi samamoodi. Kontrollisin ka PSU üle - kõik voldid olid natuke kõrgemad kui peaks ~0.15 , aga see vist normaalne?
Seda ka, et kast käis 24h külili olles ja püsti keerates jäi seisma ja hakkas jukerdama jälle... chekisin ühendused üle ja kõik paistis normaalne. Kas võib olla, et kuidagi kuskil tekib lühis püsti asendis? Mingisuguseid lahtise otsaga juhtmeid mul küll ei ole kasti sees laiali.
Selline asi ka veel: kui panen masina käima siis alguses nagu ei taha käima minna.. nagu auto ketrab natuke ja alles siis käivitub täielikult. PSU liiga nõrk? Wattidest ei tohiks mul kül puudu tulla neid on 650 ja mingi kalkulaatoriga arvutasin et mul üle 400w ei tohiks minna. Ampreid annab liiga vähe? On selline võimalus?
E:
Vaatasin, et ampreid ei tohiks ka väheks jääda. Asi on ikka täiesti random mul. See püsti keeramine oli kokkusattumus vist.
Kui kast pikemat aega töötas siis tegin prosele ja videokaardile teste... mõlemale ~tunni pikkuse kõik oli stabiilne ja üleliia kuumaks ka ei läinud. Siis tegin arvutile restardi ja peale seda umbes 5 minutid niisama käies (ilma koormuseta) jäi jälle seisma. Panin uuesti tööle ja sama asi kordus. Uue käimalülitusega ei teinud POSTigi ära. Jätsin niisama saisma ~tunniks ajaks ja proovisin uuesti. Hetkel töötab jälle juba pikemat aega.
Olen üsna hädas sest sai uus emaplaat, prose ja mälud soetatud. Äkki oleks vaja midagi garantiisse saata? Enne tahaks teada saada milles täpsemalt viga, aga ise ei oska midagi enam välja nuputada.
Enne POSTi mingi asi piniseb, aga ei saa aru misasi. VB protsessor? Peale POSTI see heli kaob. On selline asi normaalne?
On kellelgi ideid mis võiks viga olla või mida peaks kontrollima?
Tänud