praegune kellaaeg 20.06.2025 20:51:20
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
dmitri_t
HV vaatleja
|
06.03.2011 01:25:06
Probleem Asus F5SL´ga |
|
|
Tere!
Ostsin peaaegu 3 aastat tagasi endale Asus F5SL´i. Kõik see aeg kõik töötas ilusti, polnud mingeid probleeme, nüüd aga hakkas mingi jama sellega. Nimelt arvuti töötab ilusti, aga kui ma selle liigutan (või ta on mul süles, või ma tassin ta sisselülituna kuskile), siis ta lihtsalt Freezy´b ja aitab ainult mehhaaniline restart (Nupu vajutamisel). Küsisin ühe tuttava käest, milles võib probleem olla, tema ütles, et probleem on arvatavasti video kiibis. Et see tuleb kuidagi lahti, kui ma arvuti korpuse peale suurun või arvutit liigutan. Probleem ei ole kindlasti Windowsis (installeerisin uue windowsi, probleem ikkagi jäi alles). Äkki keegi oskab soovitada, milles võib probleem olla?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Amperloom
Kreisi kasutaja

|
|
tagasi üles |
|
 |
robema
HV kasutaja
|
06.03.2011 16:21:36
|
|
|
Minu arvates, ei oma BIOS'i update sellise vea puhul üldse tähtsust. Küll aga, see protseduur paha kunagi ei tee. Arvatavasti, on siiski tegemist raudvaralise veaga ja sellel mudelil põhjuseid mitmeid - mälupesad, põhjsild, paar korda on sellel mudelil vigane olnud protsessori socket. Täpsemalt ütleb muidugi ainult põhjalik diagnostika, seega vaja arvuti remonti viia.
_________________ 1+1=0 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|