Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
react
Kreisi kasutaja

|
02.03.2011 00:40:20
Thomson TG789vn ja VPN |
|
|
Firmas on meil üks VPN server. Varem oli ajast ja arust ISDN ühendus ja ISDN modemiga ei olnud mingeid probleeme. Nüüd vahetasime ühenduse välja ja asemele tuli see Thomsoni mudel. Probleemiks on aga see, et VPN'i ei saa kuidagi tööle. Kasutusel on siis PPTP. Suunasin õiged pordid serverini, aga ei midagi. Väljast ligi ei saa. Sisevõrgus toimib.
Proovisin ka L2TP tööle saada aga seal võis confamisel mingi minu viga olla, sest minumeelest ei töötanud see sisevõrgus ka. Kunagi hiljem tegeleksin sellega, saaks vähemalt PPTP tööle.
Mingeid ideid kellelgi? Proovisin seda GRE protokolli ka suunata aga kuskilt jäi silma, et uues softis tehakse see automaatselt. Igatahes kasu sellest ei olnud. See peaks nat maplist käsuga muidu nähtav ka olema? Peale lisamist mul see sinna ei ilmunud küll.
Ruuteri soft on 8.4.2.Q
|
|
Kommentaarid: 66 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
xpander
HV veteran

|
02.03.2011 12:33:42
|
|
|
nat maplist käsuga peaks ridu näitama jah
kui ei näita siis proovi telneti kaudu lisada, see graafiline liides on thomsoni seadmetel palju peavalu valmistanud.
_________________ Linux Gaming Videos: Xpander69 |
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
undo
Kreisi kasutaja

|
02.03.2011 12:46:05
|
|
|
Küsi elionist ega nad su pordid kinni müürinud ei ole. Ning soojalt soovitan mõni asjalikum ruuter muretseda.
|
|
Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
2 :: |
83 |
|
tagasi üles |
|
 |
react
Kreisi kasutaja

|
02.03.2011 14:03:52
|
|
|
xpander kirjutas: |
nat maplist käsuga peaks ridu näitama jah
kui ei näita siis proovi telneti kaudu lisada, see graafiline liides on thomsoni seadmetel palju peavalu valmistanud. |
Ülejäänud suunamised on olemas aga GRE suunamist ei ole kui ma selle äsja teinud olen. Olen ka porte telnetist suunanud kuid ei olnud vahet.
Pordid on avatud, sest ülejäänud teenused töötavad.
Tegu on rendi ruuteriga, või sai vist leping tehtud üldse 2 aasta peale, niiet ega väga varianti ei ole. Pealegi ei torka mul hetkel pähe ühtegi asisemat VDSL2 ruuterit mis seal töötaks.
|
|
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
undo
Kreisi kasutaja

|
02.03.2011 16:33:03
|
|
|
VDSL2 modem + ruuter?
|
|
Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
2 :: |
83 |
|
tagasi üles |
|
 |
react
Kreisi kasutaja

|
02.03.2011 19:30:28
|
|
|
Just
|
|
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|