praegune kellaaeg 20.06.2025 22:55:04
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
recent
HV veteran

|
28.02.2011 07:26:36
Abi uue vesijahutus süsteemiga !? pls |
|
|
Niisiis, plaanis ehitada oma esimene vesijahutus süsteem!
Alustuseks siis, plaanin jahutada prose ja mobo 3x120mm radiaatoriga enda Corsair 800D's
Sooviksin kasutada 1/2" toru.
Vaadake äkki üle, mida ma plaanin kasutada ning mis mul veel puudu on või mida muud peaksin kasutama?
CPU - Watercool HEATKILLER® CPU Rev3.0 link telliks koos backplate & "1/2" Barb for 1/2" ID Tube"
CHIPSET - EK-FB KIT EVGA X58 Full Board link telliks koos "1/2" Barb for 1/2" ID Tube"
RADIATOR - Black Ice® SR1 360 Radiator link Telliks koos "1/2 OD"
PUMP - Swiftech MCP655™ Series 12 VDC link
RESERV - XSPC Dual 5.25" Bay Reservoir ( Ball Window) link telliks koos "1/2" Barb for 1/2" ID Tube"
PIPE - PrimoFlex Pro LRT Clear Tubing -1/2in. ID X 3/4in. OD link plaanis tellida 10 jalga
FITTINGS - EK High Flow Fitting G 1/4 Thread - 1/2" Barb link telliks 12 tk, 10 ainult vaja, või saan ma kasutada mingeid muid fittinguid, et mitte kasutada Hose Clampe, selle toruga ?
HOSE CLAMPS - Primochill Metal Reusable Hose Clamp [13mm, 1/2" OD] - Black link telliks 12 tk, 10 ainult vaja Või peaksin kasutama teistsuguseid ?
Siis on mul veel küsimus vee kohta, mida peaksin kasutama ? kuna lõppsoov oleks
uv helesinine! , ei hakka kasutama mingit veele lisavärvi andmiseks mingit solki sisse segama.
Kas ma pean jätma kuskilt ka mingi vee lisamis augu ja tühjendamis augu ? kui siis kuhu ja kuidas ?
Ja kas saan samast lehelt ka pikemaid polte radiaatorile, kuna tahaks ülespoole kus on ettenähtud
radiaatori koht, sinna ka kinnitada 3me faniga ja miukseid fane peaksin kasutama ? õhukesi või pakse ?
Ning mis muu on veel lahtine, millepeale ma pole jõudnud mõelda ?
Aitähh teile!
|
|
Kommentaarid: 43 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|