Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Turvalisus »  Vajan abi (varjatud nuhkvara) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Spear707
HV vaatleja

sõnum 23.02.2011 21:46:39 Vajan abi (varjatud nuhkvara) vasta tsitaadiga

Tere, paluks abi.
Mulle saatis vihahoos üks tuttav mingi faili. Hiljem selgus ühiste tuttavate kaudu, et selle failiga oli kaasas ka omakorda fail, mis saadab tuttavale arvutisse minu arvuti kohta infi ja paroole. Kohe kui midagi muudan, siis jõuab see ka tema arvutisse. Nüüd olengi hädas, kuidas ma saaksin sellisest olukorrast lahti? Ma ei taha eriti, et ta käiks mu kontodes ja nuhiks mu järgi, sest ta teab juba liiga palju minu kohta. Inimene ise teab, et ma tean ta tegu, aga ei tee midagi.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Mario.
HV Guru

sõnum 23.02.2011 22:12:17 vasta tsitaadiga

Malwarebytes
Igasugu muud toolkit'id võid ka üle vaadata.
Kommentaarid: 274 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 2 :: 217
tagasi üles
HacaX
HV Guru
HacaX

sõnum 24.02.2011 19:19:16 vasta tsitaadiga

Nagu eelkõneleja ütles. Omalt poolt paneks nimeliselt ka Hitman Pro ja Dr. Web CureIt'i kirja (spetsiifiliselt need kuna omavad nn. "tugevdatud" resiime, Hitmani puhul tuleb käivitades Ctrl klahvi hoida mille peale tapab mälus kõik proged maha mis võimalik, CureIt küsib ise kas seda tahad, mille peale on masin otseselt ainult skänneri käsutuses). Emsisofti Anti-Malware peaks samuti asjalik olema kui kolm eelnevat asjaga mingil põhjusel hakkama ei saa.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
aht0
HV veteran

sõnum 24.02.2011 19:25:05 vasta tsitaadiga

selline nuhkimine peaks olema ka Eesti Vabariigi seaduste järgi kriminaalkorras karistatav.. Parandage palun kui eksin
üks variant paroole muuta on tõmmata mingi linuxi livecd ja selle abil netti minna ning kõik vajalikud paroolid vahetada..
siis on sul aega windowsi puhtaks rookida piisavalt.. ära ainult wini kaudu uuesti enne kuhugi sisse logi enne kui oled päris kindel et pahavara on arvutist eemaldatud..
Kommentaarid: 82 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 71
tagasi üles
HacaX
HV Guru
HacaX

sõnum 24.02.2011 19:53:39 vasta tsitaadiga

Väärt tähelepanek. Karistusseadustikus oli paroolide loata kasutamise ja nuhkvara levitamise kohta IIRC tõesti paragrahvid olemas. Nii et kui aega mässamiseks on, ning masinas kraami ei leidu mille pärast muretsema peaks, siis avaldus politseile oleks tõesti parim liigutus. Teeks vastaspoolele ilmselt korralikumalt selgeks et tegu pole naljaasjaga ning et "vihahoo" korral on sobiv tegevus rusikaga seina tagumine, mitte mängimine asjadega mis politsei ukse taha ning eriti halval juhul ka pangakontole väljamineku või lausa paar aastat vangimajakogemust toovad.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Turvalisus »  Vajan abi (varjatud nuhkvara)
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.