praegune kellaaeg 20.06.2025 22:57:52
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
UnknowFunk
Kreisi kasutaja

|
06.03.2011 01:52:36
Kõvaketta mure |
|
|
Tere, hommikul siis panin arvuti tööle, viskas mulle mingi punase lehe ette, ma ei mäleta enam mis seal kirjas oli, sai valida palju asju.
Mul on 2 kõvaketast 80gb (windows peal 2 slave vms) ja 30gb (see vigane ja 1 slave vms).
Kui kui 30gb taga on, siis viskab errori et puudub nlrg (VB) vajutage crt alt del, et resa teha, aga kui ühendan lahti kõvaketta, siis läheb ilusti windowsisse sisse.
Ennem sain selle teise kõvakaga ka windowsi sisse, kuid siis viskas erroreid vms et teeks backup 30gbsele, kuid ma ei teinud, a ja vahepeal toimus mingi check'imine 30gb kõvakal, päris kaua luges ja lõpuks kustutas mul osad failid ära seal pealt. Lõpuks sain kuidagi windowsist seest 30gb kettale formati teha kuid ikkagi tahtis et ma backupin. Hetkel siis on 30gb HDD lahti ühendatud.
Ma ei kujuta ettegi kas saite midagi üldse mu jutust aru.
Teine küsimus
Tegin sõbral siis formati, nüüd on tal 200GB'st ainult 100Gb (1 ketas) Proovisin mingi et show hidden hdds, kuid ei midagi.
_________________ Mida hiljem saabub kiirabi, seda täpsem on diagnoos. |
|
Kommentaarid: 86 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
multizync
HV kasutaja

|
10.03.2011 17:23:49
Re: Kõvaketta mure |
|
|
UnknowFunk kirjutas: |
......
Tegin sõbral siis formati, nüüd on tal 200GB'st ainult 100Gb (1 ketas) Proovisin mingi et show hidden hdds, kuid ei midagi. |
Äkki formati tegemisel kogemata kui määrasid selle partitsiooni suuruse muutsid kogemata minig nr ära, näiteks 2 asemel panid 1 ja siis jäigi näiteks 100gb formatitud partitsiooni alles, sest ülejäänud mis sul jäi sinna, see peaks olema seal Unpartitioned space ja seda ta ei näitagi sulle..
Nii, et ma ei tea, tõmba Paragon Partition Manager programm ja sealt saad näha, see peaks seal alles olema sul ikka, ja selle programmi kaudu saad partitsiooni suurendada..
Või siis tee uus format, aga see võtab rohkem aega..
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|