Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
AareK
HV vaatleja
|
11.02.2011 14:28:49
TV box v-sharp+ |
|
|
Tere,
millalgi sai soetatud omale taoline asi nagu v-sharp+ ( pmst nagu telekas ainult, et juhtmed taha ja lisad kuvari siis saad vaadata telekanaleid ). Aga probleem on selles, et õhtul masin töötas korralikult kuid kui hommikul oli soov uuesti telerit vaadata siis box vilgutas ainult oma 3me tulukest ega näidanud midagi enamat. Kõlaritest kostus ka ainult... ( kuidas seda nüüd kirjeldada ) selline pmst..pmst..pmst mingi teatud sageduse tagant ja tuled vilguvad samas rütmis. Kas keegi oskaks anda nõu, sest omal mõtted küll otsas... juhtmetest lahti võtnud uuesti ühendanud jne.
Lisan ka pildi masinast, pole küll kõige suurem pilt aga vähemalt teadjad teavad umbes mis masinaga on tegu.
http://images5.jumpcdn.co.za/is/e1d1cf11c4632e3e1c36e3dbc43f44a1/170/
Tänan aitajaid !
|
|
tagasi üles |
|
 |
blend
HV kasutaja

|
12.02.2011 08:48:12
|
|
|
Kardan, et selle Chronose karbi elu on lõpusirgele jõudnud. Ostsin sihukese kunagi Ordist ja 3-4 kuu pärast tegi sarnast värvimuusikat. Vahetati garantiikorras ringi ja mingi aeg hiljem leidis juba uue omaniku.
|
|
Kommentaarid: 122 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
103 |
|
tagasi üles |
|
 |
AareK
HV vaatleja
|
12.02.2011 16:24:01
|
|
|
Nojah... ise ostsin ka selle kasutatuna ja püsis veidi üle aasta, aga usun, et selle hinna eest millega ma selle sain teenis ta mind ikka päris hästi.
Kuid lootus sureb viimasena ja ehk ärkab see veel ellu.
Aga endiselt kui leidub keegi veel kellel taolise asjaga kogemusi võite veidi nõu anda.
|
|
tagasi üles |
|
 |
green
HV veteran
|
19.02.2011 12:28:01
|
|
|
toitekas väsinud..elektrolüütkondekas/kondekad väsinud täpsemini toiteosas...selline on esmadiagnoos...kruvi asi lahti ja tee korraliku fotikaga pilte sisust ja riputa pildid upload.ee -sse ülesse
_________________ Ema ja Isa tassivad jõmpsikat 1. septembril kooli, kes punnib vastu ja karjub täiest kõrist: Kaksteist aastat! Mille eest!? |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
3 :: |
141 |
|
tagasi üles |
|
 |
AareK
HV vaatleja
|
19.02.2011 19:14:30
|
|
|
Tead mees ma pean Sulle paar õlle vist välja tegema! Vaatasin, et mul seisis välisekõvaketta adapter tühja ning proovisin siis seda boxiga ning oi imet töötab.
1000 tänu sulle!
|
|
tagasi üles |
|
 |
green
HV veteran
|
19.02.2011 19:27:31
|
|
|
AareK kirjutas: |
Tead mees ma pean Sulle paar õlle vist välja tegema! Vaatasin, et mul seisis välisekõvaketta adapter tühja ning proovisin siis seda boxiga ning oi imet töötab.
1000 tänu sulle! |
ptv...peaks ka vist millagist selgeltnägijate konkursile kandideerima...
_________________ Ema ja Isa tassivad jõmpsikat 1. septembril kooli, kes punnib vastu ja karjub täiest kõrist: Kaksteist aastat! Mille eest!? |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
3 :: |
141 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|